Güven Bana'da büyük kriz: Müge Anlı'nın kelimeler boğazında düğümlendi!

ATV'de Müge Anlı'nın sunumuyla Perşembe akşamları izleyici kitlesinin karşısına geçen Güven Bana isimli yarışma programında kabul edilemez bir olay yaşandı. Güven Bana'ya katılan yarışmacıların İstiklal Marşı'nın ilk iki kıtasını bile okuyamaması üzerine Müge Anlı isyan ederek tepkisini iğneleyici sözlerle birlikte gösterdi. İşte, Güven Bana'nın 11 Temmuz Perşembe tarihli yayınına damga vuran o görüntüler...

Güven Bana'da büyük kriz: Müge Anlı'nın kelimeler boğazında düğümlendi!
Güven Bana'da büyük kriz: Müge Anlı'nın kelimeler boğazında düğümlendi!
GİRİŞ 19.07.2019 10:22 GÜNCELLEME 19.07.2019 10:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarının yeni yayın maratonuna atılan çiçeği burnunda projelerinden Güven Bana'nın 11 Temmuz Perşembe tarihinde seyircisini ağırlayan son bölümünde hem ekran başındaki ve stüdyodaki izleyicilerin hem de sunucu Müge Anlı'nın isyan bayraklarını kaldırmasına neden olan bir olay yaşandı. ATV ekranlarında bu kez çok farklı bir konseptle kamera önünde yer alan Müge Anlı, Güven Bana adlı programa katılan yarışmacılara, "İstiklal Marşının bestelenen ilk iki kıtasında toplam kaç tane millet kelimesi vardır?" şeklinde bir soru yöneltildi.

 

 

Reynmen'in Ela klibi toplam ne kadar izlendi? Reynmen Ela şarkı sözleri!

Yarışmacıların kendilerine yöneltilen bu soruya yanıt verebilmek adına İstiklal Marşı'nın ilk iki kıtasını okumaya çalışsalar da bir türlü sonunu getiremediler. Güven Bana'nın sunumunu üstlenen Müge Anlı her ne kadar devreye girip yarışmacıların İstiklal Marşı'nı okuyabilmesi adına yardımcı olmaya çalışsa da hala okuyamamaları üzerine eleştiri oklarının hedefi haline geldiler. Yarışmacıların uzun uğraşlara rağmen İstiklal Marşı'nın okumayı becerememelerinin ardından Müge Anlı ağır bir tepki göstererek,“Size hiçbir şey söylemek istemiyorum. Ben sizden sadece İstiklal Marşı’nı okumanızı istedim. Keşke biriniz okuyup diğeriniz saysaydı” şeklinde ifadelere yer verirken izleyiciler de sosyal platform üzerinden Güven Bana’daki yarışmacıları eleştiri bombardımanına tutmaya başladılar.

 

 

İstiklal Marşı'nı okuyamayan yarışmacı kadın ise kendine öz eleştiride bulunarak “İnanamıyorum, benim için utanç kaynağı” sözlerinde bulundu. Buna rağmen yarışmacılar İstiklal Marşı sorusunu doğru yanıtladı.

güven banamüge anlı

YORUMLAR 4
  • bitmiş nesilll 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun ne duygu ve ortamda yazılan İstiklal Marşımız. kemıklerı sızlıyor Mehmet Akif Ersoyun
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    heyecan diye bişey var müge bazen adını bile unutursun millet sen gibi ekran başında yıllarını geçirmemiş sen benim mesleğimde bir gün takıl yaşını bile unutursun bazen
    Cevapla
  • davut.com 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen ksrdeşom
    Cevapla
  • Alpaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bıktık bunların fake konuklarından cast kullanmalarından
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Alçakça anlaşmayı duyurdu!