Seda Sayan Şeyma Subaşı'ya ağzına geleni söyledi: Fena halde diline düştü!

Seda Sayan, Acun Ilıcalı'nın boşandığı eski eşi Şeyma Subaşı'nın Haziran ayında okuyucuların beğenisine sunduğu Sadece Şeyma adlı kitabı için isyan bayraklarını kaldırdı. Şeyma Subaşı'nın satışa çıkardığı kitabında farkında olmadan kelime hatası yapması üzerine yerden yere vurup tepkisini gözler önüne serdi ve söz konusu kitabın toplatılması gerektiğinin özellikle altını çizdi.

Seda Sayan Şeyma Subaşı'ya ağzına geleni söyledi: Fena halde diline düştü!
Seda Sayan Şeyma Subaşı'ya ağzına geleni söyledi: Fena halde diline düştü!
GİRİŞ 16.07.2019 11:36 GÜNCELLEME 16.07.2019 11:36
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı'nın hayata dair önerilerini, bakış açısını ve özel yaşantısını kaleme aldığı Sadece Şeyma isimli kitabı piyasaya sürülür sürülmez ardı arkası kesilmeyen eleştirilerin odağına yerleştirilmişti. Kitabın içerisinde Şeyma Subaşı'nın ilginç yaklaşımları ve dikkat çeken sözleri pek çok kişi tarafından tiye alınırken diğer yandan da kendisinin de gözünden kaçırdığı bir kelime hatası da keşfedildi. Sadece Şeyma kitabının ''Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım'' kısmında okuyuculara hyaluronik asit yerine hidrolik asit önerisinde bulunulması üzerine kızılca kıyamet koptu. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın farkında bile olmadan yaptığı yanlış sonrası pek çok kişi tepki dolu sözlerde bulunurken, isyanını açıkça ortaya koyanlar kervanına sanatçı Seda Sayan da katıldı.

 

 

Reynmen'in Ela klibi toplam ne kadar izlendi? Reynmen Ela şarkı sözleri!

Şeyma Subaşı'nın kitabını yayınlayabilmek için üç editör ile birlikte çalışmasına rağmen yine de hatalı bir kelime yazımında bulunmasının ardından Seda Sayan sessizliğini bozdu ve kitabın toplatılmasını gerektiğini vurguladı. Öte yandan Şeyma Subaşı'nın büyük bir skandala imza attığı kitabında yer alan bu hatanın son derece tehlikeli olduğunu belirterek, yargısal sürece taşınabileceği ve hatta işin hapis cezasıyla da sonuçlanabileceğinin özellikle altını çizdi.

 

 

şeyma subaşı sadece şeyma

İşte, Seda Sayan'ın Şeyma Subaşı'nın kitabı için sarf ettiği o sözler...

"Hidrolik asitte emin misiniz, kör olur millet. Ne diyecekti biliyor musunuz; hyalüronik asit. Bunun aslı budur. Bu kitabın toplatılması lazım. Bu çok önemli bir şey. Buradan ceza alır. Her türlü ceza alır. Sen şimdi 'bunu kullanın' diyorsun, kör oldu diyelim kullanan. Bu kitapta böyle bir şey yazıyorsa bitti bu iş.

hyaluronik asit yerine hidrolik asit kullanımı

Yılların televizyoncusu olarak söylüyorum. Bu kitapta hidrolik asiti yüzünüze sürün yazıyor ve yandı millet; sakın. Ona hyalüronik asit denir. Bu kitabın toplanması lazım. Bu kitabı alıp uygulamaya kalkan olursa yayın evinin de başı belaya girer. Bu kitap toplanmalı.

Bu iş yargıya gider, hapse bile girebilir. Biri yanar hapse atarlar. Çok tehlikeli bir durum bu. O madde tuvalet temizleyicisi! Demek ki denenmiş! diye küçük büyük okuyan herkes kullanmak isteyebilir.Sakın kullanmayın. Sakın uygulamayın çoluktan çocuktan uzak tutun. Elinizi bile sürmeyin."

seda sayan

YORUMLAR 14
  • Fırat Sert 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben kimyacı olsam hidrolik asit sanılan şeyin hidroklorik asit olduğunu söylerim ve piyasadaki adı tuz ruhudur. Bu madde temizlik ürünlerinde kullanılır ve cildi tahriş eder. Biz yıllar önce tuz ruhundan zehirlendik ve sonunda ayran içtik ve sonra rahatladık. Tuz ruhu zehirlenmeleri yaşanabiliyor mu bu ülkede bilmiyorum.
    Cevapla
  • Mustafa Çoban 4 yıl önce Şikayet Et
    Birisi hidrolik asiti hidroklorik asit diye yazar diğeri Hyaluronik Aside zararlı der. Allah akıl fikir versin. Memleketin hâline bak birde bunların haline bak. Bunlara prim verende akıl yok
    Cevapla
  • Nznzmmzmzm 4 yıl önce Şikayet Et
    Faydasiz ilimden kabul olmayan duadan Allaha sığınırım
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Acun Ilıcalıyla evliyken bu kitabı yazsaydı ve siz Seda Hanım Acun Ilıcalının kanalda program yapsaydınız bu eleştiriyi yaparmıydınız merak ediyorum.
    Cevapla
  • Tv8 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala o kanalda yemekteyiz sunuyor...
    Cevapla
  • Zabel 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru ...aynen sunu derdi kizcagiz mi basti kitabi yayinevinin hatasi. Ee ne yapsin herdakika estetik klinikerinde gezmiyor kizcagiz olur boyle hatalar..
    Cevapla
  • Amaaaaaan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kitap diye alip da okuyanlar dusunsun! Faydasiz insanlarin faydasiz okuyucu,takipcileri!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...