Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Tuğçe Kazaz'dan medyayı ikiye bölen söylem!

Siyaset alanındaki mevzulara ilişkin yaptığı paylaşımlara gündeme oturan Tuğçe Kazaz, 23 Haziran tarihinde İBB Başkanı olarak görevini ifa etmeye başlayan Ekrem İmamoğlu'nu yerden yere vurdu. Tuğçe Kazaz, ikinci defa Anıtkabir'i ziyarette bulunan Ekrem İmamoğlu'nun şov yaptığını ileri sürüp S400 göndermesinde bulunarak tepkisini çok sert bir şekilde gösterdi.

Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Tuğçe Kazaz'dan medyayı ikiye bölen söylem!
Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Tuğçe Kazaz'dan medyayı ikiye bölen söylem!
GİRİŞ 18.07.2019 10:19 GÜNCELLEME 18.07.2019 10:19
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde çok sık bir şekilde siyasi düşüncelerini açıkça ortaya koyan Tuğçe Kazaz, geçtiğimiz günlerde mazbatasını alarak çalışmalara başlayan Ekrem İmamoğlu'nu topa tuttu. Tuğçe Kazaz, 23 Haziran seçim sonuçlarında YSK'nın açıkladığı kesin verilere göre ikinci defa İBB Başkanı olarak göreve getirilen Ekrem İmamoğlu'nun Anıtkabir'i ziyarette bulunması üzerine ağır eleştirilerde bulundu. 

 

 

Reynmen - Ela'yı kaç kişi izledi, toplam rakam? İşte, Ela şarkı sözleri!

S400 üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert göndermede bulunan Tuğçe Kazaz'ın gönderisi sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar onun bu söylemi karşısında destek mesajları göndermeye başlarken bazıları da karşısında yer alıp ''şov nitelemesini'' eleştirerek isyan ettiler. 

 

 

Tuğçe Kazaz, sosyal mecra Twitter üzerinden Ekrem İmamoğlu'nun Anıtkabir defterini imzalama hareketinin şovdan ibaret olduğunun özellikle altını çizerek; ‘’Birilerinin derdi Anıtkabir defteri üzerinden şov yapmak iken, birilerinin derdi ise Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek. #s400’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

tuğçe kazaz ekrem imamoğlu

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da bir kez daha tekrarlanan yerel seçim sonuçlarını kazanarak İBB Başkanı olarak görevlendirilen Ekrem İmamoğlu 2.defa Anıtkabir'e giderek bir daha çıkarılmamak üzere yeniden Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalamıştı.

ekrem imamoğlu anıtkabir ziyareti

YORUMLAR 68
  • yst 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu adamında peşinden giden zavallı CaHil Partililer varya helal olsun
    Cevapla
  • korcan 4 yıl önce Şikayet Et
    yunanın sünnetsizine karı oldun dinini değiştirdin senmi bu yurdu müdafaa edeceksin
    Cevapla
  • Elif 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru soylemis şov yapmayı seviyor İş yapamıyorlar behaneleri hazir beceriksizliklerine Bu donemdeki en şanslı insan hiç birseyken cok sey olan
    Cevapla
  • Gul 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan reklamini başka yerde yap burda sana ekmek yok fos diye sondun yüzde kaç kazandı onu bilmezsi çift mazbatali baskan
    Cevapla
  • Vav vov 4 yıl önce Şikayet Et
    İmamınoglu sadece gülüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün