Hasan Kaçan ve Gökhan Özoğuz arasındaki gerginlik hat safhaya ulaştı...

Hasan Kaçan, son dönemlerde aralarındaki suların durulmak bilmediği Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz afişleriyle alakalı büyük tepki toplayan söylemini topa tuttu. Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz için karikatür şeklinde hazırlanan çizimlerden rahatsızlık duyduğunu dile getirmesinin akabinde Hasan Kaçan'dan yanıt gecikmedi ve eleştirilerini ardı arkası kesilmeden tek tek sıraladı.

Hasan Kaçan ve Gökhan Özoğuz arasındaki gerginlik hat safhaya ulaştı...
Hasan Kaçan ve Gökhan Özoğuz arasındaki gerginlik hat safhaya ulaştı...
GİRİŞ 18.07.2019 10:20 GÜNCELLEME 18.07.2019 10:21
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Sivri çıkışlarıyla ve dobra söylemleriyle adından söz ettiren Gökhan Özoğuz, bundan tam üç yıl önce 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminin başarıyla püskürtüldüğü günün yıl dönümünde büyük tepki toplayan bir gönderiye imza attı. Athena grubunun solistliğini üstlenen Gökhan Özoğuz, 15 Temmuz'a özel olarak oluşturulan karikatür görsellerini beğenmediğine ve acilen yasaklanması gerektiğine yönelik paylaşımda bulunması üzerine Hasan Kaçan'dan jet yanıt geldi. Gökhan Özoğuz'la fikir uyuşmazlığı nedeniyle yeniden karşı karşıya gelen Hasan Kaçan ise onun 15 Temmuz karikatür çizimlerine dair gerçekleştirdiği eleştiriyi affetmeyerek isyan bayraklarını kaldırdı.

Derin iz bırakan 15 Temmuz Mesajları resimli mana yüklü ilgi gören sözler!

Hasan Kaçan, 15 Temmuz karikatür çizimlerine nefret söyleminde bulunan Gökhan Özoğuz'a ders niteliğinde ifadelerde ifadelerde bulundu ve nefret etmesi gereken esas şeyin darbeciler olması gerektiğinin özellikle altını çizdi. Bunun yanı sıra Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz afiş gönderisine bilhassa sosyal medya kullanıcılarının sert eleştirilerde bulunarak tavrını ortaya koyarken, Hasan Kaçan da manidar sözlerle azarlayarak susmasını istedi. 

gökhan özoğuz 15 temmuz afiş eleştirisi

 

 

Hasan Kaçan, 15 Temmuz için karikatür şekilde hazırlanan çizimlerden rahatsızlık duyan Gökhan Özoğuz için sosyal platform olan Twitter aracılığıyla, "Çizimlerden değil darbecilerden nefret edeceksin Gökhan! Alçak darbeciler 251 evladımızı şehit etti Gökhan! 251 can toprak altında Gökhan! Büyüklerinden hiç bir şey öğrenmediysen, şehit evinde edeple susulacağını da mı öğrenmedin Gökhan! Bu memleket şehit evi Gökhan! Sus Gökhan!" şeklinde ifadelere yer verdi.

hasan kaçan

YORUMLAR 27
  • ertuğrul gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    baktıki çaptan düştü değerlerimize saldırarak gündemde kalmaya çalışıyor basit
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Anladın mı Gökhan?
    Cevapla
  • TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    adamsın Hasan KAÇAN.
    Cevapla
  • Herneyse 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasan kaçan doğru söylüyor Gökhan.
    Cevapla
  • Arif gsli 4 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan athena mısın artemis misin olimpus musun. Tapınağına git olm sen Bizde severiz yunan filozoflarını da tapmayız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar