Acun Ilıcalı, bir kez daha davalı durumuna düştü: Demet Sağıroğlu'dan...

Ünlü sanatçı Demet Sağıroğlu, seslendirdiği ''Arnavut Kaldırımı'' isimli müzik parçasını izinsiz şekilde defalarca kullandığı şikayetiyle Acun Ilıcalı'ya dava hamlesinde bulundu. Demet Sağıroğlu, dava dosyasının uzlaşma bürosuna gönderilmesine rağmen yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'yla uzlaşmak istemedi, hem maddi hem de manevi haklarının ihlal edildiğini belirterek açtığı tazminat davasında ısrarcı oldu.

Acun Ilıcalı, bir kez daha davalı durumuna düştü: Demet Sağıroğlu'dan...
Acun Ilıcalı, bir kez daha davalı durumuna düştü: Demet Sağıroğlu'dan...
GİRİŞ 19.07.2019 10:24 GÜNCELLEME 19.07.2019 10:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Demet Sağıroğlu, 1994 senesinde piyasaya sürdüğü Arnanvut Kaldırımı adlı müzik parçasını ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın izinsiz olarak defalarca kullandığı şikayetini ileri sürerek dava girişimine kalkıştı. Ünlü sanatçı Demet Sağıroğlu, Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalında yayınlanan ''Rising Star, O Ses Türkiye ve O Ses Çocuklar'' isimli yarışma programlarından kendisinden izinsiz olarak şarkısının kullanıldığı iddiasını ortaya attı ve hukuki yola başvurup yasal işlem başlattı. 

 

 

Kadın'da rol alan Özge Özpirinççi'den veda gönderisi: Herkes yanlış anladı!

Sabah'ın aktardığı bilgi doğrultusunda; Şarkıcı Demet Sağıroğlu'nun savcılığa gidip yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'yı ihbar etmesinin ardından Acun Medya'ya ilişkin ‘’Fikri Sinai Haklar Kanunu'na muhalefet’’ suçu gerekçesiyle tazminat davası işlemi başlatıldı.

 

 

Arnavut Kaldırımı isimli müzik parçasıyla bir dönem büyük çıkış yakalayan ve aradan yıllar geçmesine rağmen hala keyifle dinlenen Demet Sağıroğlu'nun Acun Ilıcalı için açtığı şikayet dilekçesinde, TV8 kanalında hukuk kurallarına aykırı olarak şarkısının defalarca izinsiz kullanıldığını ifade etti. 

Gerek maddi gerekse manevi haklarının ihlal edildiğinin özellikle altını çizen Demet Sağıroğlu, dava hamlesi gerçekleştirerek 15 bin TL'lik tazminat istedi. TV8 yetkilisi, Demet Sağıroğlu'nun haklarında yaptığı suçlamayı kabul etmezken, dava dosyası da uzlaşma bürosuna gönderildi. Fakat Demet Sağıroğlu uzlaşma seçeneğini reddederek açtığı tazminat davasında ısrarcı oldu.

demet sağıroğlu acun ılıcalı

YORUMLAR 15
  • ARNAVUT KALDIRIMI 1 yıl önce Şikayet Et
    Hey gidi Demetim güzel Yüzlüm Melek Yüzlüm" "Arnavut Kaldırımı" şarkın acunun tüm servetine bedeldir. bence iyi düşünün bu şarkı efsanevi bir şarkıdır yüzyıllar geçsede bu şarkı TÜRK MİLLETİN nezdinde dinlenecek ve hatırlanacak bir şarkıdır. 15 bin tl nedir ya acun için yemek parası tüm servetine karşılık tek bir şarkı bedeldir...
    Cevapla
  • emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Paran mi bitti demet
    Cevapla
  • Tulay 4 yıl önce Şikayet Et
    Sacmalama be denet hn..kendinivdusuruyosun..bölmüş şarkını amatör insanlar seslendirmissse..güncemden düştün diye gündem oluşturmaya çalışma.. şarkını seslendirip seni hatırlatıyorlar işte.. Her unlu acun beyin yarışı kadar adam gibi adam olsa...15 bin tl lik tazmiva güldürme...
    Cevapla
  • Asdfg 4 yıl önce Şikayet Et
    Reklam kötüsü olmaz
    Cevapla
  • gokhan 4 yıl önce Şikayet Et
    ben acunun yerinde olsam çok muhim birşey oldugunu söyleyip herkesi biryere toplarım.sonra yüksek biryere çıkarım yanımada 10 çuval para alırım yukardan aşşağıya boşaltırım çuvalları herkes alacağını alsın benı rahat bıraksın derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?