ATV Diriliş Osman'ın başrolü Burak Özçivit'e rekor kıran beğeni!

Yeni sezonda ATV ekranlarında yerini alacak Diriliş Osman gerek oyuncu kadrosu gerekse savaş sahneleriyle izlenme rekorları kırmayı hedefliyor. Başrolünde Burak Özçivit'in oynayacağı Diriliş Osman şimdiden sosyal medyayı salladı.

ATV Diriliş Osman'ın başrolü Burak Özçivit'e rekor kıran beğeni!
ATV Diriliş Osman'ın başrolü Burak Özçivit'e rekor kıran beğeni!
GİRİŞ 18.07.2019 11:25 GÜNCELLEME 18.07.2019 11:25
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Diriliş Osman hakkında geçtiğimiz günlerde açıklama yapan yapımcı Mehmet Bozdağ "Diriliş serimiz ‘Diriliş Osman’ olarak bu sezon ATV’ de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Yeni sezonuyla izlenme rekorlarını kırması beklenen Diriliş Osman'ın başrolünde yer alan Burak Özçivit rolü için birçok eğitimi aynı anda alıyor.

 

 

Özellikle yeni sezonda savaş sahnelerin fazla olması sebebiyle Burak Özçivit, dizi için hummalı bir eğitim sürecine girdi. Okçuluk ve at binme dersleri alan Özçivit, ayrıca dövüş, kılıç ve aksiyon eğitimleri de aldı.

Haftanın beş günü sekiz saat çalışan Özçivit, koreografi eğitimlerinin yanı sıra tarihçiler ve sosyologlardan tarih ile dönemin yaşam tarzı üzerine kuramsal eğitimler de aldı.

 

 

SOSYAL MEDYADA DİRİLİŞ OSMAN RÜZGARI

Yeni sezonda ATV'de ekrana gelecek olan 'Diriliş Osman' dizisi şimdiden dünya çapında fırtınalar estirmeye başladı. Başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı dizinin Instagram'da çok sayıda fan sayfası açıldı. 'Diriliş Osman' dizisi için açılan fan sayfalarını kısa sürede on binlerce kişi takip etmeye başladı

DİRİLİŞ OSMAN YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul dizisi bu yıl ekim ayında ekrana gelmişti. Diriliş Osman olarak yeni sezonda devam edecek olan dizinin yine Ekim ayında ekranda olması bekleniyor.

YORUMLAR 32
  • Özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    TRT'bir de severek izlediniz dizi şimdi reklam izleriz
    Cevapla
  • Gamze 4 yıl önce Şikayet Et
    Önyargılı olmak istemiyorum ama Burak Ozçiviti jön rolleri dışında görmek ilginç olacak. Rolü abartmadan Engin Altan gibi hem mütevazı hem cesur karakteri içsellestirebilirse başarılı olabilir.
    Cevapla
  • ANADOLU 4 yıl önce Şikayet Et
    1-Başta Başrol oyuncusu yanlış seçim. Neden bu kişiyi seçtiler anlamış değilim. 2-Elbette ki yayınlanacak olan kanal TRT idi. Yapımcı firmanın yaptığı iki hata...... Telafisi de yok......
    Cevapla
  • SeNaToR 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul’u yediniz helal olsun bu dizininde tadını kaçırdınız
    Cevapla
  • Sir 4 yıl önce Şikayet Et
    Oda koşa koşa fox tv gitmiş.
    Cevapla
  • ekrem 4 yıl önce Şikayet Et
    neden bos konsuluyor anlamiyorum daha dizi baslamadan yok tutmaz yok izlenmez diye kötülemekten zevkmi duyuyorsunuz. bi sans taniyin ya burak özcivit cok yakisti ve gereken kaliteyide fazlasiyla verecektir. dirilisin ilk bölümleri pekte kaliteli degildi ama gün gectikce dahada kaliteli oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!