İsmail Küçükkaya, yeni sezonda Çalar Saat'i sunmaya devam edecek mi?

Fox TV'de peş peşe vedaların yaşanmasının beraberinde İsmail Küçükkaya'nın kovulduğuna yönelik ileri sürülen iddialara sonunda açıklık getirildi. Fox TV Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, medyada çığ gibi büyüyen iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu göstermek hem İsmail Küçükkaya hem de Fatih Portakal ile beraber fotoğraf paylaşarak ''Buradayız'' mesajı verdi.

İsmail Küçükkaya, yeni sezonda Çalar Saat'i sunmaya devam edecek mi?
İsmail Küçükkaya, yeni sezonda Çalar Saat'i sunmaya devam edecek mi?
GİRİŞ 27.07.2019 09:00 GÜNCELLEME 27.07.2019 09:00
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Fox TV kanal yönetiminin, Çalar Saat isimli haber programının sunuculuğunu üstlenen İsmail Küçükkaya'nın görevini sonlandırdığı şeklinde ortaya atılan iddiaların arkasındaki gerçek gün yüzüne çıktı. Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, İsmail Küçükkaya'nın kanaldaki işinin noktalandığı şeklinde ileri sürülen iddialara sosyal medya platformu aracılığıyla açıklık getirdi. Doğan Şentürk, İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal ile yan yana çekildiği fotoğrafı kişisel hesabı Twitter üzerinden paylaşarak ''İsmail Küçükkaya Fox TV'den kovuldu'' iddiasının hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını ifade etti. 

 

 

Türk bayrağına çirkin söylemde bulunan Mehmet Akif Alakurt için soruşturma!

Yayınlamış olduğu gönderide sosyal medyadaki dedikodulara güldüğüyle konuşmasına başlayan Fox TV Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, "Deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış O delinin başlığına bak içeriğine bak neresinden tutalım! @KucukkayaIsmail da ⁦@fatihportakal da ben @dogansenturk de buradayız" sözlerinde bulunarak iddiaların gerçek dışı olduğunun özellikle altını çizdi.

 

 

Bilindiği üzere Genel Yayın Yönetmenliği'ni Doğan Şentürk'ün üstlendiğini FOX Haber'de peş peşe ayrılık rüzgarları esti. FOX Ana Haber editörü Serdar Ertuğrul ve İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'in editörlüğünü yapan Necdet Yıldırım, FOX Ankara Haber Merkezi'nde kanalın kuruluşundan itibaren görev yapan Cumhurbaşkanlığı muhabiri Umut Yertutan kanalda icra ettikleri görevlerine veda ettiklerini duyurdular.

fox tv ismail küçükkaya fatih portakal doğan şentürk

YORUMLAR 36
  • NuR76 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Amerika uşaklari ayni Fox tv gibi . Chp gibi at gözlüler olduktan sonra hic birsey olmaz bunlara. Mahkemeye verilmeli bunlar!
    Cevapla
  • Memoral 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu iki hiçi izleyen Türk halkı utansın.
    Cevapla
  • hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    dedikoduyu da kendileri çıkarmıştır
    Cevapla
  • Remzi 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam satan dan adam olmaz iki yüzlü bunlar
    Cevapla
  • Utanç 4 yıl önce Şikayet Et
    Seçim öncesi Binali Yıldırım beye hazırladığınız oyun unutulmayacaktır soruları karşı tarafa verdiniz otelde görüntüleriniz yayınlandı UTANMADAN halen ne yüzle toplum karşısındasınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı