Oğuz Haksever NTV'ye veda etti

Deneyimli televizyoncu Oğuz Haksever, NTV'ye veda ettiğini kaleme aldığı mektupla duyurdu. Haksever, "Basiretimin bağlandığı bir özürlük olayım varsa beni affetmelerini diliyorum" dedi.

Oğuz Haksever NTV'ye veda etti
Oğuz Haksever NTV'ye veda etti
GİRİŞ 31.07.2019 08:16 GÜNCELLEME 31.07.2019 08:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son zamanlarda gaflarıyla gündemde olan NTV spikeri Oğuz Haksever, emekliye ayrıldı. Haksever, 19 yıl 7 aydır çalıştığı NTV'den ayrılırken bir veda mektubu kaleme aldı. Haksever NTV'de yayınlanan veda mektubunda şu satırlara yer verdi:

"Değerli arkadaşlarım; kardeşlerim, dostlarım,

19 yıl 7 aylık hikayenin dopdolu, kahramanları için hep güzel duygularla bezeli; içe yazılmış, görünmez sayfalarından sonra boşluk başlıyor.

Hep birlikte kıvanç duyduğumuz, duyacağımız yayınlar yaptık. İçimde bu kurumdan gelip geçmiş, gelmiş ve yola devam eden hiç kimse için kendi özelimde bir olumsuzluk bulmuyorum.

Gerçekten...

İyi duygularımı yazmak için çok sayıda tuşa basabilirim. Ama yukarıdaki ve aşağıdaki harflerin, karakterlerin her bir zerresine sizler için iyi duygularımı; sağlık, mutluluk, başarı dileklerimi yüklediğimi, iliştirdiğimi bilmenizi rica ediyorum.

Hayatımın çok önemli bir bölümüne; üçte birine, meslek hayatımın yarısına eşliğiniz ve katkınız için şükran duyuyorum. Aranızda bilenler var. Kırdığımı düşündüğüm yoldaşlarımdan kısa sürede özür dilemişimdir. Basiretimin bağlandığı bir özürlük olayım varsa beni affetmelerini diliyorum."

YORUMLAR 3
  • Kazim peker 4 yıl önce Şikayet Et
    Sunu haber yapmanin ne alemi var sanki cok onemlide,katil ntv
    Cevapla
  • Körfez 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi anladık mahkemeler araştırmıyor, ilgilenmiyor ama şu ntv de bir tane insan evladı yok mu? Muhsin başkanın helikopterine binlerce çağrı peş peşe neden yapıldı?
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    konuyla alakası ne simdi bu yorumun ağzı olan konuşuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı