La Casa De Papel 4.sezon ne zaman (YENİ SEZON başlangıç tarihi!) Netflix...

Gerek ülkemizde gerekse dünyanın diğer ülkelerinde hatrı sayılır derecede izleyici kitlesine sahip olan İspanyol yapımı imzalı La Casa De Papel 4.sezon ne zaman başlayacak? Projenin yönetmenliğini üstlenen Jesús Colmenar tarafından gerçekleştirilen açıklamalar doğrultusunda La Casa De Papel yeni sezon hangi tarihte yayınlanacak? İşte, sürprizlerle dolu 3.sezonuyla seyircisini ağırlayan diziye dair yeni gelişmeler!

La Casa De Papel 4.sezon ne zaman (YENİ SEZON başlangıç tarihi!) Netflix...
La Casa De Papel 4.sezon ne zaman (YENİ SEZON başlangıç tarihi!) Netflix...
GİRİŞ 16.12.2019 09:07 GÜNCELLEME 16.12.2019 09:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İlk kez 2017 tarihinin Mayıs ayında yayın hayatına çarpıcı olay örgüsüyle başlangıç yapan La Casa De Papel, hem dünyada hem de ülkemizde büyük ses getirmeyi başardı. Netflix platformunda yayına giren ilk iki sezonuyla seyircisinden tam not alan ve çeşitli sosyal mecralarda da adından sıklıkla söz ettiren La Casa De Papel'in 3.sezonu Temmuz ayında başladı. Etkileyici ve unutulmaz sahneleriyle bir kez daha izleyicinin tüm beklentilerini karşılayan son sezonunun Netlix'te yer almasının ardından internette sorgulamalara ağırlık kazandırılan konulardan biri olan La Casa De Papel 4.sezon ne zaman başlayacak? 3.sezonun ardından büyük bir sükse elde eden projenin yönetmenlik koltuğunda oturan Jesús Colmenar tarafından paylaşılan tüyolarla beraber sorgulamalara ağırlık kazandırılan La Casa De Papel 4.sezon hangi tarihte yayınlanacak?

 

 

LA CASA DE PAPEL 4.SEZON (YENİ SEZON) NE ZAMAN HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK?

Başarısını uluslar arası alana taşıyan ve her geçen gün izleyici kitlesini daha artıran La Ca De Papel isimli Netlix platfromunda ekran serüvenine tüm hızıyla devam eden yapımın yönetmenliğini üstlenen Jesús Colmenar tarafından bir basın toplantısı düzenlendi. Jesús Colmenar, basın toplantısında dizinin final yapıp yapmayacağı konusunda kafasında soru işaretleri oluşan takipçilerine müjdeli haberi vererek 4.sezonun da (yeni sezon) yayınlanacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Öte yandan La Casa De Papel 4.sezonun (yeni sezon) ne zaman başlayacağı konusunda da resmi bir açıklama gelerek 2020 Nisan ayının ilk haftası olarak belirlendi.

 

 

la casa de papel 4.sezon ne zaman

Diğer taraftan La Casa de Papel'in en çok tutulan oyuncularından Tokyo karakterini canlandıran Úrsula Corberó 4. sezon için sosyal mecrada diziye yakın takibe alanları heyecanlandıran bir paylaşım gerçekleştirerek, "dördüncü sezona hazırlanın" sürprizini duyurmuştu. 

la casa de papel yeni sezon hangi tarihte

YORUMLAR 17
  • €min 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaz Tatilinde Diye Biliyorum
    Cevapla
  • yiğit eren topcu 4 yıl önce Şikayet Et
    2021 de gelir 2 sene arayla yapıyolar hep en son 2019 2019 artı 2 2021
    Cevapla
  • Baran Çiftçi 4 yıl önce Şikayet Et
    2023 te gelecek
    Cevapla
  • Yusufkaan 4 yıl önce Şikayet Et
    La Casa De Papel 4. sezonunun 2020 yaz aylarından da önce yayınlanabileceği öngörüler. Ancak yayın tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
    Cevapla
  • Seher 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen 2020 yaz aylarında çıkacak
    Cevapla
  • memooo 4 yıl önce Şikayet Et
    çıkta artık izleyek
    Cevapla
  • İsmail Aynalı 4 yıl önce Şikayet Et
    ben 3 günde bitirdim 3 sezonu çok sürükleyici bi dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...