Deli mi ne kanalının sahibi Ali Abdülselam Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı!

Liverpool ile Chelsea'nin karşılaştığı UEFA Süper Kupa Finali'nde sahaya giren Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı. Yaptığı hareketle büyük tepki toplayan Deli Mi Ne kanalının sahibi Abdü'nün çok sayıda takipçi kaybetti.

GİRİŞ 16.08.2019 09:38 GÜNCELLEME 16.08.2019 09:38
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Liverpool-Chelsea maçının 14. dakikasında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın emniyetteki ifadesinde, "Çok heyecanlandım, bir anda sahaya atladım ve gol sevinci hareketi yaptım. Arkadaşlarım çekim yapmış ondan haberim yok." dediği öğrenildi.

 

Liverpool ile Chelsea arasında Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa final maçında sahaya atlayan Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz (Deli mi Ne?) ve beraberindeki 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Yılmaz'ın ayrıca, gerçekleştirdiği hareketin önceden planlanmadığını ve beraberindeki arkadaşlarının video ve fotoğraf çektiğinden habersiz olduğunu belirttiği bildirildi.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Maçın başladığı ilk dakikalarda güvenlik görevlilerini aşarak üzerinde küfürlü bir mesaj yazan tişörtüyle sahaya giren fenomen, güvenliklerin müdahalesiyle sahadan çıkarıldı.  Geceyi karakolda geçiren fenomen ve arkadaşları emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

ABONE SAYISI KAYBEDİYOR

Twitter’da #DeliMiNeSanaYakışmadı ve #10MilyonTLCezaVerilsin hashtagleri ile trendtopic (TT) olan Fester Abdü’nün dün Youtube’de 4 milyon 583 bin 41 abonesi bulunurken akşam saatlerinde abone sayısı 4 milyon 494 bin 490’a düştü.

ALİ ABDÜLSELAM YILMAZ KİMDİR?

Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz 1993 yılında Adana’da dünyaya geldiği, ilk ve ortaokul eğitiminin ardından Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Bölümünden mezun olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 32
  • Düzceli... 4 yıl önce Şikayet Et
    Abone falan kaybettiği yok. Olay sonrası 20000 e yakın abone kazanmış.
    Cevapla
  • Raşit 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi şöyle birşey var eğer atlayan güzel bir kadın olsa bu kadar tepki çekmez bu arada adamın kanalının adı Deli Mi Ne yani abi tmm Türkiye rezil oldu falan diyorsunuzda bu başka ülkede yapılınca neden onlar rezil olmuyor acaba buda bizim ülkenin görüşünden kaynaklanıyor adam orda kendince eğleniyor yani.
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    10 milyon ceza bir de 1 yıl ceza verilsin
    Cevapla
  • Dilara 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden böyle bir şey söylüyorsun
    Cevapla
  • sus 4 yıl önce Şikayet Et
    sana yapsalar hiç hoşuna gitmez ama
    Cevapla
  • agademic 4 yıl önce Şikayet Et
    para için yaptı. tüm parasını alın elinden nasıl pişman olur, bir daha yapmaz kerata
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu tepki bu elemana anlamıyorum? Peşinde deli gibi koştuğumuz para için yapmıştır bizden ne farkı var? Youtuberlar sahaya girdikleri zaman değil, genç nesili videolarla uyuttukları zaman tehdittir. 5 yaşında bunları izlemeye başlıyor çocuklar, bu güne kadar neredeydiniz tepki vermekte? Sahaya girdi de bizi avrupaya rezil mi etti? Avrupanın da çok umrundayız ya. Ali Abdüssamedin bu yüzden ceza almasına gerek yok, bırakın gitsin. Rtük youtube'a el atsın, bir nesil Çanakkale'de beceriksiz subaylarca harcandı, 100 sene sonra başka bir nesil Fetullah tarafından harcandı, şimdi de youtube tarafından 10 katı fazla bir nesil harcanıyor, Eyvah ki ne eyvah!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk