Diriliş Osman'ın kadrosuna bir isim daha! Başarılı oyuncu ekranlara dönüyor

Diriliş Osman dizisi oyuncu kadrosu şekilleniyor. Bu sezon ATV ekranlarında yerini alacak Diriliş Osman dizisine bir oyuncu daha dahil oldu. Ragıp Savaş, Nurettin Sönmez, Hazal Subaşı gibi isimlerin katıldığı Diriliş Osman büyük sürprizlere imza atacak.

Diriliş Osman'ın kadrosuna bir isim daha! Başarılı oyuncu ekranlara dönüyor
Diriliş Osman'ın kadrosuna bir isim daha! Başarılı oyuncu ekranlara dönüyor
GİRİŞ 22.08.2019 10:07 GÜNCELLEME 22.08.2019 10:07
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Diriliş Osman dizisine uzun süredir ekranlarda yer almayan başarılı oyuncu Saruhan Hünel dahil olacak. 

Çekimleri Ağustos ayında başlayacak ve bu sezon ATV ekranlarında olacak Diriliş Osman'da Saruhan Hünel, Osman Bey yani Burak Özçivit'in karşısında bir rol canlandıracak.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Saruhan Hünel şu sıralar yapımcı Mehmet Bozdağ ile görüşüyor. Yakın zamanda anlaşmaya varması bekleniyor.

 

 

Saruhan Hünel

SARUHAN HÜNEL KİMDİR?

 

 

1970 senesinde dünyaya gelen Saruhan Hünel sanat hayatına ilk olarak manken olarak adım atmıştır. Şarkıcı Aslı Hünel kardeşi’dir, babası ise Türkiye dans şampiyonu olmuştur. Saruhan Hünel anne tarafından aslen Arap baba tarafından ise aslen Selanik’lidir. İstanbul doğumlu oyuncu Saruhan Hünel oyunculuk mesleğini sürdürmektedir.

YORUMLAR 14
  • Gerçekler 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkesi ATV'yi kafaya takmış.. Başlasında kanal çok farketmez.. Sıkıntı yok ATV'de bizden. Ayrıca bu reklam süreleri RTÜK tarafından belirleniyor. 1 saat içinde 12 dk'dan fazla reklam veremez.. Bu işin sürdürülebilirliği için Reklam şart.. Oyuncular ve emekçi kardeşlerimiz taş mı yesin. Hiç dizi setine gittiniz mi en az 300-400 kişi çalışıyor.. Kimse babasının hayrına bir iş yapmaz.. Ha şuna katılmamak elde değil. TRT''nin daha bir ağırlığı vardı..
    Cevapla
  • Beko 4 yıl önce Şikayet Et
    Garanti kötü karakterde oynayacak. Bu adamın kaderi böyle.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke trt de devam etseydi
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke trt de kalsaydı. Burdan yetkililere sesleniyorum.milli olan bir konuyu veya diziyi milli olan bir kanalda yani trt de izlemek isterdik.
    Cevapla
  • alican 4 yıl önce Şikayet Et
    On dakika dizi yarım saat reklam..Üç bölüm sonunda vatandaş artık bıktırıldığı için unutulur gider..Star kanalında geçen yıl bir dizi vardı adam tetiğe basacak inanırmısınız yarım saatte zar zor o mubarek tetiğe bastırıldı.Üstelik bir aksiyon bir aksiyon ki sormayın nerdeyse bilim kurgu filmi gibi.Sakarya fırat gibi sade ve abartısı olmayan dizi biraz zor görürüz ekranlarda..
    Cevapla
  • Doğrucu x 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizi tutmaz. Şimdiye kadar kadrosu değişen bütün diziler yayından çekilmiştir. Bu da onlardan biri olacak. Diziyi izlettiren yeni yüz ve yardımcı karekterlerdir.
    Cevapla
  • Gerçekler 4 yıl önce Şikayet Et
    Biladerim dizinin kadrosu değişen derken. Bu Ertuğrul'dan bağımsız yeni bir proje, sen olayı çakmadın galiba... Ertuğul'u Osman'ı, Orhan'ı, Çelebi'yi, Fatih'i, Kanuni'yi vs. hepsini Engin Altan Düzyatan oynasın senin kafa yapısına göre :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar