Diyarbakır'da terör yandaşları yolcu minibüsünü yaktı!

Diyarbakır'da silahlı terör örgütü yandaşları yolcu minibüsünü durdurup yolcuları indirdikten sonra minibüse benzin dökerek yaktılar. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken minibüs kullanılamaz hale geldi.

GİRİŞ 22.08.2019 00:00 GÜNCELLEME 22.08.2019 09:32
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’da silahlı terör örgütü yandaşları yolcu minibüsünü durdurup yolcuları indirdikten sonra minibüse benzin döktü ve molotof attı. Alev topuna dönen minibüs kullanamaz hale geldi. 

 

 

Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Dr. Sıtkı Göral Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 21 M 0052 plakalı bir yolcu minibüsü, yolcu indirmek için durağa yanaştı. İddiaya göre o sırada yüzleri maskeli silahlı terör yandaşları tarafından minibüsteki yolcular ve şoför indirildi.

Yüzleri maskeli olan terör yandaşları ellerindeki benzini döküp molotof atarak minibüsü ateşe verdi. Daha sonra terör yandaşları sokak aralarında kaçarak uzaklaştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ve polis ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevler içerisinde kalan minibüsü söndürdü. 

 

 

Öte yandan minibüs kullanılmaz hale gelirken güvenlik güçlerince geniş çapta inceleme başlatılırken kaçan terör yandaşlarının yakalanması için operasyon başlatıldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • ugur btn 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunları asın idam edin
    Cevapla
  • Nedim 4 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle vazgeçin şu AB den onun peşine getir idamı,kapatın hdp.ve başla sokağa çıkma yasağı temizlik yapmaya.ve nasıl suç işlediyseler öyle aynısını da onlara yapın.misal ormanı yaktılar aynısını ona yapın yakarak.bombalı saldırı bağlayın Bombay’ı uçurun havaya.bunlara o yakışır
    Cevapla
  • asas 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kürt falan kürt kardeşlerimiznadı lekeleniyor vatan haiini ermeni tohumları bunlar. idam çıkmadıkça chp kapatılmaıkça bu ülke düzelmez
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    hayvan dan daha aşağı bunu yapanlar.
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlara ve yardım yataklık edenlere uygulanacak ceza neden az. yani bunlar en fazla 15 yıl ceza alıyor çıkınca aynısını hatta daha fazlasını yapıyor. bunlar vatana ve millete ihanet etmiş olmuyormu bunların cezası idam olmayacakmı. normal bir katil muamelesi görmesi çok yanlış değilmi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı