Muhafız'la büyük sükse yakalayan Çağatay Ulusoy'un aldığı tutar ne kadar?

Netflix'in ilk Türk dizisi özelliğine sahip Hakan Muhafız isimli dizi projesinde baş rol üstlenen Çağatay Ulusoy'un rekor kazancını duyanlar büyük bir hayrete düştü. Geçtiğimiz günlerde Hakan Muhafız yapımı için imaj değişikliğine giden Çağatay Ulusoy'un bölüm başına aldığı servet değerinde ücretin ne kadar olduğunu öğrenen pek çok kişi neye uğradığını şaşırdı.

Muhafız'la büyük sükse yakalayan Çağatay Ulusoy'un aldığı tutar ne kadar?
Muhafız'la büyük sükse yakalayan Çağatay Ulusoy'un aldığı tutar ne kadar?
GİRİŞ 01.09.2019 14:45 GÜNCELLEME 01.09.2019 14:45

İki sezondur Netlix platformundaki yayın maratonuna devam eden ve şu an için kesin olmamakla beraber dört sezon sürmesi beklenen Hakan Muhafız adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Çağatay Ulusoy geçtiğimiz günlerde saçlarını sıfıra vurdurmasıyla herkesin ağzını bir karış açık bırakmıştı. Hakan Muhafız yeni sezon çekimleri için sıkı bir hazırlık sürecinden geçen ve sahip olduğu yeni görüntüsüyle de sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen Çağatay Ulusoy'un bölüm başına ne kadar ücret aldığı da gün yüzüne çıktı. 

Yasak Elma'nın yıldızı Şevval Sam ilk defa açıkladı! Hastalığı yüzünden...

İlk sezon 10 bölüm, ikinci sezon ise 8 bölüm olarak Netflix platformundaki yerini alan Hakan Muhafız yapımından son dönemlerin adından en çok söz ettiren oyuncusu Çağatay Ulusoy'un bölüm başına 500 bin TL aldığının bilgisine ulaşıldı. Ayça Ayşin Turan ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncularla beraber rol üstlenen Çağatay Ulusoy'un Hakan Muhafız'dan aldığı servet değerinde ücreti duyanlar ise ''Bu kadar da olmaz!'' diyerek şaşkınlığını gizleyemediler.

netflix hakan muhafız çağatay ulusoy

 

 

Hakan Muhafız yapımında kazandığı paraları ticaret alanında değerlendireceği belli olan Çağatay Ulusoy, gıda sektörüne atılım yapmayı düşündüğü ortaya çıktı. Aynı zamanda Çağatay Ulusoy’un Bulgar göçmeni babası Aylin Ulusoy ve Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketlerinde yatırım yapacağı öğrenildi.

Bulgaristan ve Bosna Hersek ülkelerinde mandıra kurup süt ve süt ürünleri pazarlamayı planlayan başarılı ve yetenekli oyuncu Çağatay Ulusoy, kurmayı hedeflediği şirket sayesinde ülkemize ithalat gerçekleştirmeye başlayacak. Bununla birlikte yoğun programı yüzünden yeni kuracağı şirketin başına babasını geçireceği konuşuluyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!