Benim Tatlı Yalanım 13.bölüm 2.fragmanı: Tam destek! Her daim yanında...

Benim Tatlı Yalanım 12.son bölümde; Nejat'ın Tolga'yla arasında geçen tatsız sürtüşme hayatını baştan aşağı etkileyecek bir dönüm noktası olmuştur ve artık Suna'yla olan ilişkisini farklı boyuta taşımıştır. Benim Tatlı Yalanım son bölümde; Nejat, her ne kadar bir anlık cesaretle Suna'yla duygusal bir temas kursa da hissettiği şeyleri ne yaparsa yapsın bir türlü itiraf edememektedir. Peki, Benim Tatlı Yalanım 13.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 12.09.2019 11:12 GÜNCELLEME 12.09.2019 11:12

Star TV ekranlarında 6 Eylül Perşembe tarihinde yayınlanan Benim Tatlı Yalanım 12.son bölümde; Nejat, Tolga'yla yaşadıkları hararetli bir atışma sonrasında bir anda hislerinin kontrolünü sağlayamayıp Suna'yla yakınlaşması işleri bambaşka bir noktaya getirdi. Benim Tatlı Yalanım son bölümde; Nejat'ın hiç beklenmedik bir anda Suna'yla kurduğu duygusal temasla her ikisi de olayın etkisinden uzun bir süre çıkamazken, Suna ise şimdiye kadar duyduğu hislerin bir karşılığı olduğunu artık kesinkes gördüğü için de mutluluktan içi içine sığmamaktadır. Ancak her ne kadar duyguları olduğu gibi açığa çıkaran hamle gelmiş olsa da Nejat hissettiklerini Suna'ya dile getirememesinin ve içinden geçenleri saklı tutmaya devam etmesinin ardından Benim Tatlı Yalanım 13.bölüm fragmanı izleyici kitlesi tarafından bekleniyor. Nejat'tan ısrarla sürdürdüğü suskunluğuna daha fazla dayanamayan Suna neden kendisiyle yakınlaştığına dair karşısına alıp hesap sorarken diğer taraftan da Hande engeli yüzünden de eli kolu bağlanmasının ve ilişkisine istediği gibi bir yön verememesinin akabinde Benim Tatlı Yalanım 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

Afili Aşk 13.bölüm fragmanı: Ayşe, kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor!

Sen Anlat Karadeniz 55.bölüm fragmanı duyuruldu: Öldürmekten beter ediyor!

 

BENİM TATLI YALANIM 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmen koltuğunda Cihan Vural ve Barış Erçetin'in oturduğu, senaryosunu ise Murat Taşkent ve Deniz Dargı'nın kaleme aldığı O3 Medya farkıyla Star TV ekranlarına gelen Benim Yalanım 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

BENİM TATLI YALANIM 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık ve Gonca Sarıyıldız gibi isimlerin yer aldığı Benim Tatlı Yalanım 13.bölümüyle 12 Eylül tarihinde Star TV ekranlarında saat 20:00'da izleyicisinin karşısına geçecek.

benim tatlı yalanım

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Benim Tatlı Yalanım son bölümde; Tolga’yla ettiği kavga sonrası duygularına yenik düşen Nejat, hiç beklenmedik bir anda Suna’yı öper. Suna, sonunda duygularının karşılıksız olmadığından emin olmuş, bulutların üzerindedir. Ancak, Hande tehdidi varken, Nejat’la nasıl bir araya geleceğini bilememektedir. Bu sırada Nejat, duygularıyla yüzleşmekten kaçması ikilinin arasındaki gerginliği tırmandırır. Suna, artık Nejat’a adım atan taraf olmayacağına dair kendine söz verirken, aşıkları bir araya getirmek için Burcu ve Serkan işbirliği yaparlar. Hande ise Nejat ve Suna’ya engel olamayacağını anlayınca kozunu kullanmaya karar verir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!
Kur'an'a hakaret, soykırımcı İsrail'e övgü! Fatih Altaylı'dan tepki toplayan açıklama