Elimi Bırakma 45.bölüm 2.fragmanı: Her ikisi zorlu bir imtihandan geçiyor!

Elimi Bırakma 44.son bölümde; Sumru, kendisini yanlışlıkla silahla vuran Azra'nın çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılması için çıkarları doğrultusunda Cenk'le bir anlaşma yaptı. Elimi Bırakma son bölümde; Cenk, sevdiği kadının özgürlüğünü yeniden eline alabilmesi için kalbine taş basarak ayrılma kararı almasıyla Azra'nın kalbi bin parçaya bölündü. Elimi Bırakma 45.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 13.09.2019 10:24 GÜNCELLEME 13.09.2019 13:34

TRT1 ekranlarında 8 Eylül Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 44.son bölümde; Düğün günü felaketler zinciri birbirini kovalayarak Azra'nın canından çok sevdiği biricik kardeşi Mert geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirerek son yolculuğuna uğurlandı. Elimi Bırakma son bölümde; Mert'in o kazada can vermesinden kendisini sorumlu tutan Cenk, düğün günü Sumru'yu yanlışlıkla ateş eden Azra'nın hapis yatmaktan kurtulması için Sumru'yla yaptığı anlaşmaya bağlı kalarak yüzüğü çıkarıp sevdiği kadından boşanma kararı aldı. Cenk, Azra'nın hayatına devam edebilmesi adına onu sevmediğine dair yalan söyleyerek ayrıldığı için yüreği paramparça olurken, Azra ise çok hassas ve savunmasız olduğu bir zamanda kendisine acı bir şekilde veda ettiği görüp dünyasının başına yıkılmasının ardından Elimi Bırakma 45.bölüm fragmanı bekleniyor. Hem biricik kardeşini hem de uğrunda her şeyi defa edebileceği adamı kaybeden Azra büyük bir boşluğa doğru sürüklenirken, aniden çıkagelen Barış'ın kendisine yardım eli uzatıp tüm yaralarının sarmasının akabinde Elimi Bırakma 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu

ELİMİ BIRAKMA 45.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında çok geniş ölçüde seyircinin pür dikkat kesilerek yakın takip altına aldığı kaliteli yapımlardan Elimi Bırakma 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ELİMİ BIRAKMA 45.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi başarılı ve yetenekli oyuncuların yer aldığı Elimi Bırakma 45.bölümüyle 16 Eylül Pazar günü TRT 1 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

elimi bırakma 45.bölüm fragmanı

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde;  Azra ve Cenk’in en mutlu günlerini karanlığa döndüren gerçekler onları acı içerisinde bırakır. Cenk’in aldığı büyük karar hem Çelen ailesi için hem de Azra için yeni bir dönem başlatacaktır.   Acıları ile yoğrularak büyüyen Azra, yeniden ayağa kalktığında hayatın ona nasıl sürprizler hazırladığını bilmemektedir.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert ve Nihat Altınkaya gibi ünlü isimler paylaşıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar