Sen Anlat Karadeniz 56.bölüm 2.fragmanı: Hiç hesapta olmayan olay zinciri!

Sen Anlat Karadeniz 55.son bölümde; Ferhat, Zeynep'in başına gelen talihsiz hadiseleri öğrenmesiyle beraber öfkeden deliye dönerek her şeyin tek sorumlusu olan Genco'dan öcünü almak için kolları sıvadı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir de Genco'nun yaptıklarını yanına kar bırakmamak ve bedelini çok acı bir şekilde ödetmek adına harekete geçti. İşte, Sen Anlat Karadeniz 56.bölüm fragmanı izleyici kitlesine sunuldu.

GİRİŞ 18.09.2019 10:58 GÜNCELLEME 18.09.2019 10:58

ATV ekranlarında 11 Eylül Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 55.son bölümde; Zeynep'in Genco yüzünden yaşadığı büyük travmadan sonra Tahir ve Nefes yardım eli uzatarak yaralarını iyileştirmeye koyuldu. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Her ne kadar Tahir ve Nefes, Zeynep'in daima yanında olarak koruyup kollasa da yeni bir acı olayla daha karşılaşarak Genco'nun adamları tarafından acımasızca katledilmesi sonucunda yaşamını yitirdi. Zeynep'in Genco yüzünden can verdiğini ve geçmişte ona yaptıklarını acı bir şekilde öğrenmesiyle birlikte başından aşağı kaynar sular dökülerek bir an önce cezasını vermek için harekete geçmesinin ardından Sen Anlat Karadeniz 56.bölüm fragmanı bekleniyor. Tahir ise Genco'yu kaçıran Ferhat'ın elini kana bulamaması ve Genco'nun öldürülmeden hakim karşısında hesap vererek hak ettiğini bulması için her yerde köşe bucak aramaya koyulmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 56.bölüm fragmanı yayıncı tarafından paylaşıldı.

Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu

SEN ANLAT KARADENİZ 56.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI! GELİŞMELER...

Yapımcılığında Osman Sınav'ın yer aldığı ATV ekranlarının yüksek reyting oranlarıyla her dönemde adından söz ettirmeyi başaran Sen Anlat Karadeniz 56.bölüm fragmanı izleyicisinin karşısına geçti. Yeni bölüm fragmanına bakıldığında; Kaçırılan Hazan'ın başı büyük belaya girerken, Tahir ise Ferhat ile beraber onun nerede olduğunu ve kim tarafından kaçırıldığını bulmak için güçlerini birleştirdiler.

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 56.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? YAYIN TARİHİ...

Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi izleyicisinin sempatisini kazanan isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu Sen Anlat Karadeniz 56.bölümüyle 18 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında sürprizlerle dolu gelişmelerle seyircisini ağırlayacak.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? BÖLÜM ÖZETİ...

ATV ekranlarında Karadeniz fırtınası estirmeye devam eden Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir ve Nefes, Zeynep'e kol kanat gererler. Zeynep'i hakim karşısına çıkaracaklar ve Genco'dan hesap soracaklardır. Zeynep, Genco'nun adamları tarafından adliye önünde öldürülür. Tahir, Genco'yu yakalamak için gittiğinde bir sürprizle karşılaşır.

Zeynep'in çocukluk aşkı aynı zamanda Tahir'in asker arkadaşı Ferhat, durumu öğrenince Genco'yu kaçırır.Kafasında işkence ederek öldürmek vardır. Tahir, Ferhat'ı katil olmadan bulmak, Genco'yu hakim karşısına çıkarmak için peşlerine düşer.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
Alçakça anlaşmayı duyurdu!