Kalben, İbrahim Tatlıses sevenlerini hayrete düşüren imalarda bulundu!

İbrahim Tatlıses'in ''Haydi Söyle'' isimli müzik parçasını kendi yorumuyla seslendiren sanatçı Kalben, şimdiden itibaren konserlerinde söylemeyeceğinin özellikle altını çizdi. Toplumsal mevzulara karşı hassasiyetiyle bilinen Kalben, İbrahim Tatlıses'in seneler önce piyasaya sürdüğü Haydi Söyle şarkısıyla ilgili kendisine gelen eleştirilerin üzerine son noktayı koyarak ortalığı sallayan açıklamalar gerçekleştirdi.

Kalben, İbrahim Tatlıses sevenlerini hayrete düşüren imalarda bulundu!
Kalben, İbrahim Tatlıses sevenlerini hayrete düşüren imalarda bulundu!
GİRİŞ 17.09.2019 11:16 GÜNCELLEME 17.09.2019 11:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kalben, usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in 1994 senesinde yayınlayarak büyük çıkış yakaladığı Haydi Söyle isimli parçasını kendi yorumuyla seslendirmişti. 2.Sayfa'nın verdiği haber doğrultusunda, 2016 tarihinde müzik albümünü cover yaparak eklediği Haydi Söyle şarkıyla ilgili Kalben'in “Müsaade ederseniz kadını silahla vuran bir adamın şarkısından önce kendi şarkımı söylemek istiyorum” şeklinde açıklamalara imza attığı ileri sürülmüştü. Kendisi hakkında magazin gündeminde ortaya atılan bu iddiaların ardından Kalben, sözlerinin çarpıtılarak farklı bir noktaya taşınmasından ötürü sonunda suskunluğunu bozdu. Kalben, öne sürülen bu iddianın gerçek dışı olduğunu dile getirerek, ‘’Benim cümlem bu değildi’’ şeklinde ifadelere yer vererek açıklık getirme gereği duydu.

 

 

Arka Sokaklar'ın sevilen ismi Merve Oflaz'dan bomba itiraf: 'Dayak yedim!'

Kanseri pes etmeden defalarca yenen Neslican Tay kimdir: Durumu nasıl?

 

 

Şu andan sonra İbrahim Tatlıses’in Haydi Söyle parçasını konserlerinde söylemeyeceğini belirten Kalben, "Artık sizinle paylaşmazsam çatlayacaktım. Konserlerde iki-üç 'cover'ımızdan birini bağırarak istek yapan ve beni Haydi Söyle ile tanımayı, tanımlamayı seçen değerli dinleyicilerimize bundan sonra hiçbir yanıt vermeyecek; ricayı kırmamak adına konser akışımı bozmayacak; bir şarkıyı söylemek zorunda hissetmeden özgür takılacağım. Dilerim müziğime bağlılığıma ve özgür kalbime değer verir; bana el verirsiniz" şeklinde açıklamalar gerçekleştirerek tüm düşüncelerini ortaya koydu.

Instagram platformu aracılığıyla 'bir süredir kafasına takıldığını' ifade ettiği mevzuya ilişkin bir açıklamalarda da bulunan şarkıcı Kalben, Haydi Söyle adlı parçayı ilk defa 'bir oğlanı tavlamak için' seslendirdiğini ve bir 'uzlaşma şarkısı' babında ilk albümüne de girdiğinin altını çizdi. Sonrasında ise sözlerini, "Şarkının sahibi düşünülünce ben gözlüklü feminist olduğumdan bir çelişki doğuyor. Konserlerde şiddetsizliğe davet ediyorum şarkı yoluyla. Ölümden dönmeden ve sevdiklerimizi kaybetmeden öğrenmemiz ümidiyle şiddetsizliği" şeklinde sürdürdü.

kalben ibrahim tatlıses

YORUMLAR 11
  • yoldangeçenmaydanoz 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kim diye merak edip youtube den bakarsanız femenist hatun amacına ulaşmış olacak.
    Cevapla
  • NoComment 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kim yahu adini bile ilk kez duydum... Sen kim ibonun sarkisini seslendirmek kim...
    Cevapla
  • Düzceli 4 yıl önce Şikayet Et
    Feministmiş,hadi be... İnsan doğasına aykırı yaşam ne zamandan beri özgürlük oldu. Özgürlük insanın yaratılış gaye ve doğasına göre yaşama halidir. Siyonizm'in insanlığa dayattığı ters bir hayat anlayışıdır feminizm. Eğer zengin bir sevgili bulsa feminizmden vaz geçer hem de bunu reklam amaçlı kullanır. Feminizm zorlama bir anlayıştır, Özgürlük ise olağan hâl ile yaşamaktır. Yaşasın ÖZGÜRLÜK...
    Cevapla
  • Hasan Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Feministlik ve kadına şiddet olayları toplumu yıkmak için yapılan bir operasyondur. Bizim dinimiz İslamda ve Türk soyunda asla kadına şiddet yoktur aksine kadın her zaman yüceltilmiştir.
    Cevapla
  • kaşif 4 yıl önce Şikayet Et
    sen yine de kalben haydi söyle be...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…