Yasak Elma 50.bölüm fragmanında bir anlık dikkatsizlik nelere mal olacak?

Yaşanan çarpıcı olayların dinamizmini daima en yüksekte tutan Yasak Elma 49.son bölümde; Gerek Yıldız gerekse Ender ikilisi Şahika’nın entrika ve hainlikte asla sınır tanımayan biri olduğunu keşfetmeleriyle birlikte her şey için çok geç olmaması adına operasyona başladılar. Yasak Elma son bölümde; Yıldız, Şahika’nın bir taraftan kendisine & doğmamış evladına diğer taraftan da Argun ailesine maruz bırakacağı geri dönülmez hasarın ne denli şiddetli olduğundan hakikaten emin olması üzerine Ender’e bir an önce geri dön çağrısı gerçekleştirdi. Peki, Yasak Elma 50.bölüm fragmanı ilan edildi mi?

GİRİŞ 23.09.2019 10:54 GÜNCELLEME 23.09.2019 10:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 16 Eylül Pazartesi tarihinde heyecan ve gerilim düzeyinin en uç noktaya taşındığı sahneleriyle seyircisini ekranın başına kilitleyen Yasak Elma 49.son bölümde;  Çocuğunu kucağına almak için gün sayan Yıldız, Halit’in yeniden baba olacağı müjdesiyle yalıya dönüş yaparken Şahika’nın baştan sona tasarladığı planları tamamen suya düşmek üzeredir. Yasak Elma son bölümde; Emellerini gerçekleştirebilmek noktasında Yıldız’ı büyük bir tehdit unsuru olarak gören Şahika onu devre dışı bırakabilmenin yollarını aramaya başlarken, Yıldız ise her ne kadar çok riskli de olsa Ender’in söylediklerine harfiyen uyarak işkence gibi yalı hayatına katlanmak durumunda kaldı. Şahika, doğabilecek her türlü krize hazırlıklı bir şekilde hedeflerine ulaşma yolunda emin adımlarla ilerlerken onun artık nasıl biri olduğunu ve neler yapabileceğini çok yakından gören Yıldız’ın ise Ender’e bir an evvel dönmesi gerektiğini söylemesinin ardından Yasak Elma 50.bölüm fragmanı sabırsızlık içerisinde bekleniyor. Yıldız’dan acilen bir şeyler yapması gerektiği uyarısını alan Ender ise düşmanı Şahika’nın bir daha asla telafi edilemez tehlikeye yol açmaması için yalıya dönerek herkesi şaşkına çevirmesinin akabinde Yasak Elma 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Ender’in ansızın ortaya çıkmasıyla tansiyon seviyesinin yükselmesinin sahne olduğu diziye dair en son gelişmelere içeriğimizden kolaylıkla erişebilirsiniz.

YASAK ELMA 50.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDi!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek ikilisinin kaleme aldığı, yönetmenliğinde Neslihan Yeşilyurt’in bulunduğu ve yapımcılığında ise Fatih Aksoy’un yer aldığı MED Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her pazartesi akşamı seyircisinin karşısına çıkan Yasak Elma 50.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA DİZİSİNE TAZE KAN GELDİ! TRANSFER ÜSTÜNE TRANSFER...

Fox TV ekranlarının yüksek izlenme oranlarıyla adından söz ettiren Yasak Elma projesi oyuncu transferlerini hız kesmeden sürdürüyor. Yeni sezona ses getiren bir kadroyla giriş yapan ve çok konuşulan sahneleriyle gelen dizi şimdi de Aylin Veziroğlu'nu da bünyesine dahil etti. Aylin Veziroğlu, Yasak Elma’da ‘’Selin’’ rolünü canlandırmaya geliyor. Bununla birlikte başarılı ve yetenekli oyuncu Tuvana Türkay da oyuncu kadrosuna eklenerek Leyla karakterini canlandıracak.

yasak elma 50.bölüm fragmanı

SELİN ROLÜNÜ ÜSTLENEN AYLİN VEZİROĞLU KİMDİR?

Yasak Elma projesinde Selin karakterini canlandıracak Aylin Veziroğlu, 1997 senesinde Kocaeli’de hayata gözlerini açmıştır. Tiyatroculuk mesleğini icra eden bir aileye mensup olan Aylin Veziroğlu yine Kocaeli Tabib Odası’nda tiyatro alanında eğitim alarak mezun olmuştur. Kocaeli Tiyatrosu’nda ‘’Sevgili Doktor’’ adlı tiyatro projesinde bulunarak son derece başarılı bir performans sergilemiştir ve bu sayede Yasak Elma dizisinden oyunculuk teklifi almıştır.

aylin veziroğlu kimdir

LEYLA ROLÜNÜ ÜSTLENEN TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

Yasak Elma isimli dizi projesinin yeni sezonunda canlandırdığı Leyla karakteriyle yer almaya başlayan Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 senesinde Üsküdar’da hayata gözlerini açmıştır. Aslen Bulgaristan göçmeni olan güzel oyuncu Tuvana Türkay, üniversite eğitimini de Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. 1,75 metre boya ve 54 kiloya sahip Tuvana Türkay, oyunculuğun dışında şarkıcılıkla da yakından ilgilenmektedir ve Enbe Orkestrasının albümünde gerek sözü gerekse müziği kendisine ait olan ‘’Ara ne Olursun’’ adlı müzik parçasını seslendirmesiyle geniş bir kesimin takdirini ve beğenisini kazanmıştır.

Kamera karşısına ilk defa 2009 senesinde Ayrılık adlı dizi projesinde rol  üstlenerek geçen Tuvana Türkay, 2011 ve 2012 seneleri arasında yayınlanan Yer Gök Aşk yapımında rol aldığı Bade karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde toplamıştır. Öte yandan 2014-2015 tarihlerinde de Kara Para Aşk isimli dizide de Bahar Çınar rolüyle oyunculuk yeteneğini sergilemiştir.

tuvana türkay kimdir

YASAK ELMA 50.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir ve Barış Aytaç gibi oyuncu isimlerin üstlendiği Yasak Elma 50.bölümüyle 22 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircisini entrika dolu sahneleriyle ağırlayacak.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? BÖLÜM ÖZETİ...

Yasak Elma son bölümde; Yıldız’ın hamile olarak yalıya dönmesi, Şahika’nın kurduğu planı alt üst eder. Şahika, Yıldız ve bebeğinden kurtulmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Yıldız bebeğinin geleceği için evde gördüğü kötü muameleye katlanmak zorundadır. Kaya yeni hayatını yoluna koymaya çalışırken Leyla ile tanışır. Leyla, Kaya’nın hayatına beklemediği sürprizlerle girecektir.

YORUMLAR 5
  • Şahika 4 yıl önce Şikayet Et
    Miran Ve reyhan çok ama çok güzel bir hayat var. Ama gönül ve azat ne yapacak. Gönül ve azat büyük bir kafka yaparlar. Ama bunu gören miran danamayip araya girer . Hepten ortalık çok ama çok karışacak. Miran ve reyhan mutlu oldular
    Cevapla
  • Hale 4 yıl önce Şikayet Et
    Yasak elma filmini cook seviyorum o filim benim vaz gecilmezim kim filime. Yeni gelirse gelsin n seve seve izliyorum
    Cevapla
  • Selen 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin tadi tuzu kalmadi.diziyi guzellestiren zeynep'le alihan'di.onlar gitti dizi bambaska hale geldi.şahikanin diziye katilmasiyla dizi dahada igrenclesmeye basladi.bence sahika diziden ciksin!!
    Cevapla
  • Jale 4 yıl önce Şikayet Et
    Şahika diziye hiç yakışmadı. Dizinin reyting düşürecek zevkle seyretmiyoruz başka dizileri seyretmeye başladık çünkü şeytanca vegerilim sinirlerimizi bozuyor
    Cevapla
  • ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim merak.ediyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı