Sen Anlat Karadeniz 57.bölüm 2.fragmanı: Sular durulmuyor! Kıyamet koptu...

Pek çok rakibinin açık ara farkla önüne geçerek izlenme oranlarını en yüksek seviyede tutan Sen Anlat Karadeniz 56.son bölümde; Tarık’ın hiç beklenmedik bir anda Hazan’ın kaçırıp kimsenin bulamayacağı bir yerde onu rehin olarak tutması izleyenlere heyecan ve gerilim yüklü anlar yaşattı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Hazan’ın bir anda ortalıklardan kaybolmasıyla beraber durumun ciddiyetinin farkına varan Tahir ve Ferhat ikilisi güçlerini birleştirerek Hazan’ın başına bir felaket gelmeden kurtarmak adına harekete geçtiler. Sen Anlat Karadeniz 57.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 25.09.2019 22:29 GÜNCELLEME 25.09.2019 22:30

ATV ekranlarında 18 Eylül Çarşamba tarihinde nefeslerin tutularak takip edildiği Sen Anlat Karadeniz 56.son bölümde; Hain emellerini gerçekleştirebilmek noktasında Hazan’ı gözüne kestiren Tarık, karşısına geçip korku salarak kaçırma girişiminde bulunması üzerine tehlike çanları çalmaya başladı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes, Hazan’a hiçbir şekilde ulaşılamaması ve ne yapılırsa yapılsın kendisinden bir türlü haber alınamaması sonucunda tehlikeli bir durum olduğunu sezinlerken Tahir ise Hazan’ın nerede olduğunu tespit etmek adına arkasına Ferhat’ı alarak hummalı bir araştırma sürecinden geçtiler. Tarık ise gizli bir yere Hazan’ı hapsedip kendisine zor anlar yaşatırken, Tahir ve Ferhat ikilisi de Hazan’ın başına kötü bir şey gelmemesi için bir an önce el ele verip kolları sıvarken diğer yandan da oldukça temkinli bir şekilde hareket etmelerinin ardından Sen Anlat Karadeniz 57.bölüm fragmanı merak ve sabırsızlık içerisinde bekleniyor. Uzun uğraşların neticesinde Hazan’ın yerini bulan ve Tarık tarafından kendisine kurulmuş olan ölümcül kumpası görmeleriyle beraber neye uğradıklarını şaşırırken, bu krizi nasıl aşabileceklerine ilişkin akla karayı seçmelerinin akabinde Sen Anlat Karadeniz 57.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm bu olaylar yaşanırken Mustafa da kıskançlıktan öfkesine yenik düşmesi sonucunda 3 defa ‘’Boş ol!’’ deyip evliliğini bitirmesiyle Asiye de çocuğuyla evi terk etmesinin ve Mustafa’nın da geri dönüşü olmayan hamlesiyle başını taşlara vurmasının sahne olduğu dizi hakkında merak edilen gelişmelerin tamamına haberimizden ulaşabilirsiniz.

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 57.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği, yönetmenliğinde de Veli Çelik ve Yusuf Ömer Sınav’ın yer aldığı Sinegraf Yapım imzasıyla ATV ekranlarında birbirinden çarpıcı ve etkileyici sahneleriyle izleyicisinin hız kesmeden karşısına geçen Sen Anlat Karadeniz 57.bölüm fragmanı yayınlandı. İzlenme oranlarını daima yüksek seviyelerde tutmayı başaran ve özellikle sosyal medyada çok konuşulan bir dizi olma özelliği gösteren Sen Anlat Karadeniz fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

 

 

sen anlat karadeniz 57.bölüm fragmanı

SEN ANLAT KARADENİZ 57.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hem kaliteli hem de iddialı oyuncu kadrosunda; Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi seyircisinin sevdiği ve ilgi duyduğu isimlerin bulunduğu Sen Anlat Karadeniz 57.bölümüyle 25 Eylül Çarşamba tarihinde saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

ATV ekranlarında her çarşamba akşamı Karadeniz fırtınası estirmeye son sürat devam eden Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tarık Hazan'ı kaçırır. Tarık ve Ferhat ise Hazan'ı kurtarmak için peşlerine düşer. Ancak Hazan'ı bulduklarında büyük bir tuzağın içinde olduklarını görecekler. Asiye'yi eski bir tanıdığı ise gören Mustafa ise Asiye'ye "boş ol" der. Asiye bu durum karşısında Eren'le beraber Osman Baba'ya gider.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İsminden de anlaşılacağı üzere dizi Karadeniz Bölgesinde çekiliyor. Çok büyük çoğunluğu Trabzon Vakfıkebir’de çekilen dizinin bazı sahneleri Ordu sınırları içerisinde de çekiliyor. Bu şehirlerdeki eşsiz güzelliklerin yansıttığı harika doğa manzaralardan da faydalanan dizi, seyirciye güzel açılardan iyi görüntüler sunmaya devam ediyor.

Trabzon’daki Kiraz, Lapazan, Mavura gibi yaylaların yanı sıra Mızraklı Su, Çatma Obası gibi yerlerin de çekim alanı olarak kullanıldığı Sümela Manastırı, Çal Mağarası, Ayasofya Müzesi gibi alanların zaman zaman karşımıza çıkacağı dizide Vakfıkebir ilçesindeki Soğuksu Mahallesi de set alanı olarak kullanılıyor. Kimi sahneler ise Sürmene ilçesinde geçecek. Dizide yer alan konak ise, Sürmene Kastel de bulunan Memiş Ağa Konağı‘dır.

sen anlat karadeniz nerede çekiliyor

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...