Kuzgun 18.bölüm 2.fragmanı: Gözünü kararttı! Hiçbir şey umrunda değil...

Star TV ekranlarında hafızalardan asla silinmeyecek sahneleriyle Star TV ekranlarına yeni sezon macerasına başlayan Kuzgun 17.son bölümde; Artık kendisine felaketlerden olabildiğince uzakta yepyeni bir yol çizen ve emin adımlarla ilerleyen Dila, Ferman’la hayatını birleştirme kararı aldı. Kuzgun son bölümde; Sevdiği kadının sergilediği tutum ve davranışlarıyla aklını başından alan Kuzgun ise tekrardan eskisi gibi olabilmek için elinden geleni ardına koymadı. Dila’yı elinden kaçırmamak adına Ferman’ın her şeyini ortaya koymasının üzerine Kuzgun 18.bölüm fragmanı duyuruldu.

GİRİŞ 25.09.2019 22:30 GÜNCELLEME 25.09.2019 22:31

Star TV ekranlarında 18 Eylül Çarşamba tarihinde yeni sezona iddialı ve başarılı bir başlangıç yapan Kuzgun 17.son bölümde; Behram Adıvar'ın vurularak yaşamını yitirdiği, Dila'nın ise sevdiği adamın karşısında kendi canından vazgeçerek silahın tetiğini  gözünü bile kırpmadan çekmesinin ardından uzun bir zaman geçmiştir ve artık bundan sonra hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Kuzgun son bölümde; Kendisini öldürerek yaşamına tek bir kalemde son verecek kadar gözü dönen Dila, yaşanan olayın ardından izini tamamen kaybettirerek sırra kadem basmış ve büyük bir ders çıkararak kendine yepyeni bir hayat kurma yolunda çizgisini bozmadan ilerleme kararı almıştır. Artık eski karanlık günlerine tekrardan geri dönmemek konusunda kendisine bir söz veren Dila, Ferman ile beraber sonsuz beraberliğe adım atarken yeniden Kuzgun'la yüzleşerek onu hayatından tamamen çıkardığı gerçeğini tokat gibi yüzüne çarpmasının ardından Kuzgun 18.bölüm fragmanı seyircisi tarafından iple çekiliyor. Sevdiği kadının olduğundan çok daha farklı biri haline gelmesiyle büyük bir yıkım yaşayan Kuzgun, ne yaşanırsa yaşansın onun da hala kendisini sevdiğinden adı gibi emin olmasının ve kalbini bir kez daha kazanmak ve hatalarını telafi ederek kendisini affetmesi adına sonuna kadar savaşmasının akabinde Kuzgun 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir yandan Dila'nın Ferman'la hayatını birleştirme kararı almasının altında yatan nedeni araştırırken diğer yandan Ferman'ın karşısına geçip göz dağı vererek aşkı uğrunda meydan okumasının sahne olduğu dizi hakkında merak edilen ayrıntılara haberimiz aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

KUZGUN 18.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Onur Saylak (Ferman), Barış Arduç (Kuzgun), Tülay Günal (Neşe), Burcu Biricik (Dila), Hatice Aslan (Meryem), Ahsen Eroğlu (Kumru) ve Nilperi Şahinkaya (Güneş) gibi geniş bir kesimin beğenisini kazanan isimlerin yer aldığı Kuzgun 18.bölüm fragmanı şu an Star TV ekranına taşındı. Ancak, Yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş'ın üstlendiği ve AY Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan kaliteli ve iddialı dizi projesi Kuzgun fragmanını izlemek ve en son gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız haberimizi takipte kalmaya devam edin…

 

 

KUZGUN 18.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Fikret Kadıoğlu ve Murat Aksu’nun üstlendiği ve senaryosunda da Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün Toptaş'ın imzasını taşıyan Kuzgun 18.bölümüyle 25 Eylül Çarşamba tarihinde Star TV ekranlarında akıllardan hiç çıkmayacak sahneleriyle seyircisinin karşısına geçecek.

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yayın maratonuna atıldığı ilk bölümüyle beraber seyircisinden tam not almayı başaran ve Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Kuzgun son bölümde; Behram Adıvar’ın öldüğü, Dila’nın ise Kuzgun’un gözleri önünde kendisini vurduğu o anın üstünden tam bir yıl geçmiştir. Dila, ardında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştur. Kuzgun her günü Dila’yı bulma ümidiyle geçirir. Tüm çabalarının sonucunda Dila’ya ulaştığını düşündüğü anda Kuzgun’un karşısına geçmişinden sürpriz bir isim çıkar: Ferman Koruoğlu.

Kuzgun, Ferman’ın Dila’yı elinde zorla tuttuğunu düşünür ve bir operasyonla Ferman’ın evine girmeye karar verir. Kuzgun, operasyon gecesi, yeni bir şokla sarsılır. Kuzgun, Dila’ya aşkını kanıtlamak için elinden geleni yapsa da karşısında duran hayatının aşkının, bambaşka bir kadına dönüştüğünü görür.

Ferman’ın teyzesi Neşe, Ferman ile Dila’nın bir araya gelmesinden endişe duyarken; Güneş adlı genç bir kadının yolunun Kuzgun’la kesişmesi işin seyrini değiştirir. Dila’yı yeniden kazanmak için harekete geçen Kuzgun’un beklenmedik hamlesi nefesleri keserken, her şeyi sıfırdan başlatacaktır.

KUZGUN DİZİSİYLE İLGİLİ EN SON GELİŞMELER...

Star TV’nin geçtiğimiz sezon çok konuşulan dizisi ‘Kuzgun’ yeni sezona bomba gibi bir hikayeyle giriyor. Onur Saylak’ın ‘Ferman’ karakteriyle dahil olduğu dizinin merakla beklenen ikinci sezonunda seyirci tutku dolu bir aşk hikayesine tanık olacak.

Ay Yapım imzalı, Star ekranlarında izleyicilerle buluşan ‘Kuzgun’, yeni sezona hızlı başlıyor. Ferman karakteriyle usta oyuncu Onur Saylak’ın bu sezon kadrosuna dahil eden Star’ın sevilen dizisinin yeni bölümlerinde izleyicileri iki yeni isim daha bekliyor.

Rol aldığı dizilerle genç kuşağın dikkat çeken oyuncularından olan Nilperi Şahinkaya ile hem tiyatro sahnesi ve sinema hem de televizyon ekranındaki performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Tülay Günal da ekibe dahil oldu. Şahinkaya’nın canlandıracağı Güneş ile Günal’ın hayat vereceği Neşe karakteri, hikayede önemli rol oynayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!