Mucize Doktor 3.bölüm 2.fragmanında Ferman, sağ gösterirken sol vuruyor!

Fox TV ekranlarının en rağbet edilen ve her hafta izlenme rekoru kıran yapımlarından Mucize Doktor 2.son bölümü ile 19 Eylül Perşembe tarihinde izleyicisinin karşısına geçti. Mucize Doktor son bölümünde peş peşe yanlışlarda bulunması nedeniyle ikaz alan Ali zorlu bir ameliyat sürecinden geçti. İşte, geçtiğimiz hafta yayın maratonuna başlamasıyla oldukça ses getiren ve sosyal platform aracılığıyla başarılı bir çıkışa imza atan Mucize Doktor 3.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 26.09.2019 12:56 GÜNCELLEME 26.09.2019 12:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor 2.son bölümü seyircisinin ekranın başından bir an bile ayrılmayarak pür dikkat takip ettiği etkileyici ve sürükleyici sahnelerle Fox TV ekranında yer aldı. Mucize Doktor son bölümde; Ferman, en başından beri hastanede hem Otizm hem de Savant Sendrom'lu Ali'nin varlığından son derece rahatsızlık duymakta ve onun da er ya da geç doktor olamayacağını kendisinin de anlamasıyla hastaneyi terk edeceği günü beklemektedir. Ferman, Ali'nin hastalarla olan iletişimindeki bozukluğu, onlara karşı nasıl bir yaklaşımda bulunması gerektiğini bilmemesinden ve bu noktada büyük bir pot kırmasından ötürü ciddi bir uyarıda bulundu. Adil ise bir taraftan ne olursa olsun Ali'nin bu işin üstesinden geleceğinden adı gibi eminken diğer taraftan ise Ferman'ın hastaneye adımını attığı ilk andan itibaren ona karşı olmasındaki nedeni sorgulamasının ardından Mucize Doktor 3.bölüm fragmanı bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra Beliz ile her istediğini yapmaya kalkan ve başına buyruk davranışlarda bulunan Ferman'la arasındaki tüm iplerin kopma noktasına gelmesinin akabinde Mucize Doktor 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MUCİZE DOKTOR 3.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kore'de ilk defa 2013 tarihinde Good Doctor adıyla ekranlara taşınan ve ilerleyen yıllarda da Amerikan ve Japonya versiyonu olarak da seyircisini ağırlayan, oyuncu kadrosunda da; Taner Ölmez (Ali), Onur Tuna (Ferman), Sinem Ünsal (Nazlı), Reha Özcan (Ali) gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimler yer alan Mucize Doktor 3.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

MUCİZE DOKTOR 3.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğinde Yusuf Pirhasan’ın yer aldığı, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut’un uyarladığı, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı yayınlanan Mucize Doktor 3.bölümüyle Eylül tarihinde saat 20:00’da izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

MUCİZE DOKTOR KONUSU NEDİR?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mucize Doktor son bölümde; İlk resmi iş gününde hata üstüne hata yapan Ali’yi Ferman hizaya getirmeye uğraşır; oysa kendisi de gizli bir derdin pençesindedir. Ama Ali, Ferman’ı dinlemez ve hastanede tansiyon yükselir. Nazlı, Ali’ye hastane içinde ve dışında yardımcı olmaya çalışır. Ve Beliz’le Adil yolları ayırmanın eşiğine gelirler.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİYLE İLGİLİ EN SON GELİŞMELER...

Dizi daha ilk bölümüyle ABC1 hedef kitlede 8,53 reyting ve 24,00 share, AB hedef kitlede 8,35 reyting ve 24,37 share, TOTAL hedef kitlede ise 7,69 reyting ve 22,19 share alarak Perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu. Dizi aynı zamanda Twitter’da en çok konuşulanlar listesine girerek uzun soluklu olacağının sinyallerini verdi.

MUCİZE DOKTOR OYUNCU KADROSUNDA YER ALAN İSİMLER...

Taner Ölmez (Ali)

Sinem Ünsal (Nazlı)

Hazal Türesan (Beliz)

Onur Tuna (Ferman)

Murat Aygen (Tanju)

Özge Özder (Kıvılcım)

Fırat Altunmeşe (Demir)

Reha Özcan (Adil)

Hayal Köseoğlu (Açelya)

Bihter Dinçel (Selvi)

Korhan Erduran (Güneş)

MUCİZE DOKTOR 1.BÖLÜMDE - İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mucize Doktor 1.bölümde; Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.

Havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç bırakır. Aynı sıralarda hastane yönetim kurulu toplanmış, Ali’nin işe alınıp alınmayacağını tartışmaktadır. Adil hariç kimse otizmli birinin doktor olabileceğine inanmaz. Ve Ali, saatlerce geç kalarak, korka korka, kendisine acımayla, inançsızlıkla bakan yönetim kurulunun karşısına çıkar… Önyargılar kırılabilir mi? Hayaller gerçek olabilir mi?

YORUMLAR 2
  • kader 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen sevdiğin diziyi kanalara göre ayarlıyorsun arkadaş
    Cevapla
  • Mmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı bir dizi ama yanlış kanalda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...