Yasak Elma 52.bölüm fragmanı: ''Ben bitti demeden hiçbir şey bitmez!''

Yasak Elma 51.son bölümde; Halit’in gözünü türlü yalanlarla boyayan Şahika’nın foyasını ortaya çıkarmak isteyen Ender ve Yıldız’ın arasındaki ortaklık resmen kuruldu. Yasak Elma son bölümde; Şahika’nın çevirdiği dümenleri tek tek Halit’e göstermek için harekete geçen Ender ve Yıldız’ın işi sandıklarından da daha zor olacaktır. Yasak Elma 52.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 07.10.2019 09:54 GÜNCELLEME 07.10.2019 09:54

Fox TV ekranlarında entrikanın ardı arkasının kesilmediği Yasak Elma 51.son bölümde; Şahika’nın aslında uzaktan göründüğü gibi biri olmadığını kanıtlamak isteyen Ender ve Yıldız ilk defa aynı safta yer alarak plan kurmaya başladı.

 

 

Yasak Elma son bölümde; Sabri’den yediği dost kazığı yüzünden çok ağır bir yıkım yaşayan Ender, gözyaşları içerisinde yıllar önce terk ettiği ve derin bir özlem duygusu beslediği oğlu Yiğit’i bağrına bastı.

Diğer taraftan yakın bir zamanda talihsiz bir kaza geçirerek karnındaki bebeğini düşürme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Yıldız nihayet bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırken, Halit’in şimdiden sonra kendisinin hiçbir dediğine inanmayacağını bildiği için Şahika’yı tahtından nasıl indireceğini kara kara düşünmektedir.

 

 

Yasak Elma 52.bölüm fragmanı öncesi yayınlanan bölümde; Ne yapıp ne edip Ender ve Yıldız’ın açığını yakalamayı başaran Şahika’nın Halit’in karşısına geçip, ‘’Hayatım sana anlatmak istediğim tam da buydu. Yıldız ve Ender birlik olmuş, bebeğin babasının sen çıkması için ellerinden geleni yapıyorlar’’ demesi olayların seyrini değiştirdi.

YASAK ELMA 52.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yıldız ve Ender’in pimi çekilmiş el bombası gibi tehlike saçan Şahika’yı yerle bir edecek planlarında başarı elde edeceklerini zannettikleri esnada Şahika’nın vurucu girişimiyle karşılaşmaları, başladıkları noktaya büyük bir hasarla tekrar geri dönmelerine sebebiyet vermesinin ardından Yasak Elma 52.bölüm fragmanı bekleniyor.

Olay örgüsünü Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’in yaptığı ve yapımcılığında da Fatih Aksoy’un bulunduğu MED Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında heyecan ve gerilim fırtınası estiren Yasak Elma 52.bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA 52.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir ve Barış Aytaç gibi oyuncu isimlerin üstlendiği Yasak Elma 52.bölümüyle 7 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircisini entrika dolu sahneleriyle ağırlayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?