Benim Tatlı Yalanım - Gonca Sarıyıldız'ın nereden nereye dedirten imajı...

Dikkat çekici olay örgüsü ve sağlam kadrosuyla Star TV'de ekrana gelen Benim Tatlı Yalanım'ın baş rol oyuncusu Gonca Sarıyıldız'ın eski hali gün yüzüne çıktı. Yüksek izlenme oranlarına sahip Benim Tatlı Yalanım dizisinde Hande rolünü üstlenen Gonca Sarıyıldız'ın eski görüntüsü görenlerin ağzını bir karış açık bıraktı.

Benim Tatlı Yalanım - Gonca Sarıyıldız'ın nereden nereye dedirten imajı...
Benim Tatlı Yalanım - Gonca Sarıyıldız'ın nereden nereye dedirten imajı...
GİRİŞ 05.10.2019 11:11 GÜNCELLEME 05.10.2019 11:11

Star TV ekranlarında ilk kez 13 Haziran 2019 tarihinde yayın serüveninde yerini alan ve hatrı sayılır ölçüde izleyici kitlesine kavuşan Benim Tatlı Yalanım'ın oyuncu kadrosunda yer alan Gonca Sarıyıldız'ın eski hali açığa çıktı.

 

 

Alışagelmişin dışında konusu ve birbirinden yetenekli oyuncularıyla seyircisinden tam not almayı başaran Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol alan Gonca Sarıyıldız, bilindiği üzere Hande karakterini canlandırıyor. 

Nejat'a karşı bitip tükenmek bilmeyen bir hayranlık besleyen ve daha çok sinsi bir karakter olmasıyla ön plana çıkan Gonca Sarıyıldız'ın eski görüntüsüyle karşılaşanlar büyük bir hayrete sürüklendi.

 

 

Şimdiki ve eski görüntüsü arasında epey fark olan Gonca Sarıyıldız'ın aslında estetikli olduğu gerçeği ortaya çıkarken son dönemlerde sosyal platformun en çok konuşulan isimleri arasına girdi.

Dudak bölgesine dolgu işlemi uygulayan ve aynı şekilde yanak bölgesinde dolgu yaptırıp burnuna da işlem uygulayarak kaldıran Benim Tatlı Yalanım'ın yıldızı Gonca Sarıyıldız'ın eski halini görenler gözlerine inanamadı.

İşte, televizyon ekranlarında bir döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yıldızı parlayan ve şimdilerde Benim Tatlı Yalanım isimli dizi projesiyle adından söz ettiren Gonca Sarıyıldız'ın herkesi şaşkınlığa düşüre eski görüntüsü...

benim tatlı yalanım

gonca sarıyıldız eski hali

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı