Kadın 66.bölüm fragmanı: Darmaduman oldu! Tarifsiz bir ızdırap çekiyor

Hafızalardan asla silinmeyecek etkileyici sahneleriyle Fox TV'de ekrana taşınan Kadın 65.son bölümde; Kazadan haberdar olan herkes korku ve panik içerisinde ne yapacağını bilemez haldedir. Kadın son bölümde; Ölümden kıl payı kurtulan Arif, istemeden de olsa kazaya kendisi neden olduğundan ötürü suçluluk duygusuyla içi içini kemirmektedir. Kadın 66.bölüm fragmanı paylaşıldı.

GİRİŞ 07.10.2019 09:55 GÜNCELLEME 07.10.2019 09:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında duygu yüklü olay örgüsü ve performansını en iyi şekilde sergileyen oyuncu kadrosuyla üçüncü sezona hızlı bir başlangıç yapan Kadın 65.son bölümüyle 1 Ekim Salı tarihinde seyircisini ağırladı.

 

 

Yayınlanan her sahnenin tek bir tanesi dahi atlanmaksızın izleyici kitlesi tarafından pür dikkat takip edilen Kadın son bölümde; Akıllara durgunluk veren kazayı duyan herkesin adete çaresizlikten eli kolu tamamen bağlanmıştır.

Annelerinin geçirdiği ölümcül trafik kazasından haberi olmayan Doruk ve Nisan ise eski sağlığına yeniden kavuşabilmesi için dua ederken, bir yandan da isteklerinin yerine gelmesi için de tüm insanlığa örnek olacak nitelikte iyilikte bulunmaya başladılar.  

 

 

Kadın 66.bölüm fragmanı öncesi yayınlanan sahnede; Ağır bir travma yaşayan Enver ise en değer verdiği kişilerin geçirdiği kazanın yıpratıcı etkisini ne yaparsa yapsın üstünden bir türlü atamazken, durumu son derece kritik olan Bahar ve Hatice yaralı olarak apar topar hastaneye sevk edildi.

Diğer taraftan Emre ise Şirin ile kavgaya tutuştuğu esnada talihsiz bir olayla karşılaşarak Arda'nın bir anda ortalıklardan kaybolması üzerine başından aşağı kaynar sular dökülürken, köşe bucak her yerde aramaya koyulması gerilimi yükseltti.

Büyük bir psikolojik yıkıma uğrayan Arif'in üzüntüden gözleri kan çanağına dönmüş vaziyette başlarına gelen kazadan yalnızca kendisini sorumlu tutmasının sahne olmasının ardından Kadın 66.bölüm fragmanı sabırsızlık ve merak içinde sorgulanıyor.

KADIN 66.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Arif'in ölümden kıl payı kurtulmasıyla hastanede Bahar, Hatice ve Sarp'ın da yaşayıp yaşamayacağının ve bu kazadan hangi isimlerin sağ çıkıp kimin öleceğinin seyircisi tarafından dört gözle beklenmesinin akabinde Kadın 66.bölüm fragmanı yayınlandı.

KADIN 66.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 66.bölümü ile 8 Ekim Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

YORUMLAR 1
  • filmman 4 yıl önce Şikayet Et
    uzattikca uzattilar tadi kacti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı