Afili Aşk 17.bölüm fragmanı: Ayşe'den Kerem'e bomba aşk itirafı geldi!

Son bölümde Muhsin'in iş yerinden büyük meblağda para çekerek Yelda'yla evliliğini noktalama kararı alması üzerine Afili Aşk 17.bölüm fragmanı bekleniyor. Kanal D'nin en çok tutulan dizi projelerinden Afili Aşk 16.bölümde Ayşe, Ceyda yüzünden Kerem'den resmi olarak boşanmak mecburiyetinde kaldı. Afili Aşk fragmanında, Ayşe, oynadıkları küçük oyun sayesinde Kerem'e aşık olduğu gerçeğini yüzüne karşı söyledi.

Afili Aşk 17.bölüm fragmanı: Ayşe'den Kerem'e bomba aşk itirafı geldi!
Afili Aşk 17.bölüm fragmanı: Ayşe'den Kerem'e bomba aşk itirafı geldi!
GİRİŞ 05.10.2019 11:10 GÜNCELLEME 05.10.2019 11:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afili Aşk 17.bölüm fragmanında, Kerem'in oynadığı küçük oyunda ''İlk aşık olduğun kişi kimdi ve nasıl oldu?'' şeklinde Ayşe'ye soru yöneltmesin üzerine Ayşe'nin ''Beni ilk öpen çocuktu!'' yanıtını vererek sürpriz aşk itirafı gerçekleştirdi. Son bölümde ise Ceyda, Yiğiter'lerin çok büyük zarara uğratacağına yönelik ardı arkası kesilmeyen şantajlara devam ederek Ayşe'ye zorla evliliğini sonlandırmaya sürükledi. Afili Aşk 16.bölümde, Ayşe, Kerem başta olmak üzere Yiğiter ailesinin bu evlilik yüzünden hasar almaması için boşanma belgesini imzalamak durumunda kalsa da gönlü buna asla razı değildir. Diğer taraftan Muhsin'in aldığı radikal bir kararla Yelda'yı tek kalemde silerek evliliğinden vazgeçmesinin geceye damgasını vurmasının ardından Afili Aşk 17.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının en rağbet edilen yapımlarından olan dizinin yeni bölümde Ayşe'nin Kerem'e aşık olduğunu söylemesi ikilinin bundan sonraki ilişkisini nasıl etkileyecek?

AFİLİ AŞK 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ARC Fim farkıyla Kanal D ekranlarına her Çarşamba akşamı taşınan Afili Aşk 17.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından yayınlandı.

 

 

 

 

AFİLİ AŞK 17.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği, yapımcılığında ise Fatih Enes Ömeroğlu'nun yer aldığı ve senaryosunda ise İlker Arslan, Barış Erdoğan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün imzasını taşıyan Afili Aşk 17.bölümüyle 9 Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında sürprizlerle dolu sahneleriyle seyircisinin karşısına geçecek.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem ve Ayşe arasında artan yakınlaşmalar, boşanma konusunda ikilinin kafasının karışmasına neden olur. Ayşe, Kerem'den etkilenmeye devam ederken Kerem de artık kendine bu durumu kabul ettirir. Boşanmaları konusunda elindeki kozu kullanan Ceyda ise evrakları imzalaması için Ayşe'yi tehdit eder. Ayşe, şirketin geleceği için o evrakı imzalar ancak Kerem cephesinde durumlar hiç de bu yönde gelişmez.

Öte yandan Muhsin ve Yelda arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Muhsin tarafından aldatıldığını düşünen Yelda zor günler yaşar. Bu durumda da Kerem ve Ayşe'ye büyük görev düşer. İkili, Muhsin'in peşine düşer ve onun ne işler karıştırdığını öğrenmek ister. Peki bu işin sonu neye varacaktır?

YORUMLAR 1
  • Şahika 4 yıl önce Şikayet Et
    Kerem ve ayşe büyük bir aşık var. Ama onların sevgisine odu . Kerem annesi büyük bir olasılıkla rıza gitmiş. Ola bilir yelda ölünün bırakmasını bence artık istemez hem yelda ve musin arasını yapmak. Lazimken kerem evi süsledi. Ayşe yemekleri yaptı. Ama elektrik gider. Ayşe korkar böylece kerem sarılır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'