Recep İvedik 6 ne zaman: Beyaz perdeye taşınacağı tarih nihayet belli oldu

Sinema salonlarında gösterine giren her serisinin çok kısa bir süre içinde rekor izlenme sayısına eriştiği Recep İvedik 6 tanıtım fragmanı izleyici kitlesiyle buluştu. Üstlendiği rolle simgeleşen ve Şahan Gökbakar imzasını taşıyan yapımını uzun seneler boyunca seri şeklinde devam ettiren Recep İvedik 6 ne zaman hangi tarihte seyircisini ağırlayacak?

Recep İvedik 6 ne zaman: Beyaz perdeye taşınacağı tarih nihayet belli oldu
Recep İvedik 6 ne zaman: Beyaz perdeye taşınacağı tarih nihayet belli oldu
GİRİŞ 07.11.2019 09:30 GÜNCELLEME 07.11.2019 09:30
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Komedi türünün usta ismi Şahan Gökbakar, kahkahaların ardı arkasının kesilmeyeceği yeni serisi Recep İvedik 6’nın tanıtım fragmanının sosyal platformda yayınlanacağını açıklamıştı. Yönetmenliğini Şahan Gökbakar'ın üstlendiği ve Togan Gökbakar ile beraber senaryosunu kaleme aldığı Recep İvedik 6 tanıtım fragmanı keyifli eğlenceli sahneleriyle izleyicisinin karşısına geçti. Şahan Gökbakar'ın bu sefer kendini yanlışlıkla Kenya'da bulmasıyla macera yüklü ve gülme krizine sokacak anlar yaşayacağı yepyeni serisiyle sinema severler ile buluşacak Recep İvedik 6 ne zaman gösterime gireceği de belli oldu.

Mucize Doktor'la yıldızı parlayan Taner Ölmez'in kazancı herkesi şaşırttı!

 

RECEP İVEDİK 6 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Recep İvedik’in bu seferki serüveni Konya yerine yanlışlıkla Kenya’ya gitmesiyle başlıyor. Yanlışlığı fark ettiği anda çok geç kalan ve girdiği her ortama uyum sağlayan Recep İvedik, her zamanki gibi karşısına çıkan problemleri ‘kendi yöntemleriyle’ çözmektedir.

RECEP İVEDİK 6 FİLMİNİN AFİŞİ YAYINLANDI!

Recep İvedik 6 beyaz perde yapımının afişi yayınlanarak, ''Recep'in Yeni Macerası'' şeklinde yazıya yer verilirken, afişte filmin baş rolünü üstlenen simgeleşmiş karakter Recep İvedik'in gömleğinin bir gorilin elinde bulunması ve havada arıza yapan bir uçağın irtifasını kaybetmiş olduğunu yansıtan görsel yayınlandı.

recep ivedik 6 vizyon tarihi

RECEP İVEDİK 6 TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın fenomen haline gelen sinema filmi projesinin ne zaman beyaz perdedeki yerini alacağı gün yüzüne çıktı. 8 Kasım’dan itibaren sinema salonlarında gösterime girmeye başlayacak Recep İvedik 6’nın fragmanı 12 saatte 2.5 milyon kişi  tarafından izlenerek yeni bir rekor daha kırdı.

YORUMLAR 22
  • Taner GÜN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların filimlerine gitmem Kemal Sunala Devamm
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gitmiyecem beter ol
    Cevapla
  • Ne kadar izlenecek 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk serisi 2008 yılında vizyona giren film bugüne kadar 26 milyon izleyici ve 250 milyon TL hasılat elde etti.vay be adam zaten kazanacağını kazanmış merak ediyorum ilk hafta ne kadar izlenecek
    Cevapla
  • ......... 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey milletimiz ! Gitmeyin ; bunun da, Cem'in de , mahsun'un da.
    Cevapla
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de çekildi ve çekildiği yerde Karacabey longozu . Oradakileri çok üzdüklerini duydum. Açıkçası izlemeyeceğim. Görgüsüz kendini beğenmiş bu kişilere prim yaptırma derdinde değilim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!