Yasak Elma'nın sevilen ismi Şevval Sam'dan bomba itiraf! Rolü yüzünden...

Fox TV ekranlarında üç sezondur yayın maratonunu başarılı bir şekilde sürdüren Yasak Elma dizisinin oyuncu Şevval Sam'dan şaşırtan itiraf geldi. Heyecan ve gerilimin dur durak nedir bilmediği Yasak Elma'da baş rol üstlenen Şevval Sam, eski ''kötü kadın'' rolüne tekrardan dönmek istediğinin özellikle altını çizdi.

Yasak Elma'nın sevilen ismi Şevval Sam'dan bomba itiraf! Rolü yüzünden...
Yasak Elma'nın sevilen ismi Şevval Sam'dan bomba itiraf! Rolü yüzünden...
GİRİŞ 14.10.2019 09:38 GÜNCELLEME 14.10.2019 09:38

Son dönemlerde reyting sıralamasında ciddi bir yükseliş kaydeden Yasak Elma isimli dizi projesinin olmazsa olmaz isimlerinden Şevval Sam'ın hayrete düşüren açıklamalarda bulundu.

 

 

Ardı arkası bir türlü kesilmeyen entrikalara imza atan Şevval Sam'ın, Yasak Elma yapımının yeni sezonunda üstlendiği rolündeki büyük değişimi gözlerden kaçmıyor.

Düşmanı Yıldız'a bile yardım eli uzatıp onunla beraber hareket etmesi, ''annelik ve özlem'' gibi duygusal yönü ağır basan sahnelerde yer alması izleyici kitlesini de bir hayli şaşırtıyor.

 

 

Fakat, Yasak Elma'da canlandırdığı Ender karakteriyle bütünleşen ve geniş bir kitlenin sempatisini kazanan Şevval Sam, yeni sezondaki bu değişimden memnun kalmayıp eski ''kötü kadın'' rolüne yeniden dönmek istediğini sözleriyle vurguladı.

Ünlü oyuncu Şevval Sam, Yasak Elma’da iyi bir karaktere bürünmesiyle ilgili olarak; “Bu sezon beni biraz değiştirdiler. Aslında ben kötü bir kadını oynuyordum. Birden çok daha iyi bir hale dönüştürdüler. Diyorum ki, o eski güçlü ama biraz da entrikacı kadına geri dönmek istiyorum, rol olarak. Çünkü çok eğlenceli öyle bir rolü canlandırmak” şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...