Tuvana Türkay, tüyoyu verdi! Yasak Elma'da düğümler yavaş yavaş çözülüyor

Fox TV ekranlarında alışagelmişin dışında olay örgüsüyle ses getiren sahnelere imza atan Yasak Elma yapımına yeni sezonda transfer olan Tuvana Türkay deneyimlerini paylaştı. Seyircisinin soluk soluğa takip ettiği Yasak Elma projesinde Leyla karakterini üstlenen Tuvana Türkay, rolünde zorladığını ve kendisiyle asla örtüşmediğini dile getirdi.

Tuvana Türkay, tüyoyu verdi! Yasak Elma'da düğümler yavaş yavaş çözülüyor
Tuvana Türkay, tüyoyu verdi! Yasak Elma'da düğümler yavaş yavaş çözülüyor
GİRİŞ 19.10.2019 11:21 GÜNCELLEME 19.10.2019 11:21

Fox TV ekranlarında üç sezondur izleyicisinin karşısına geçen ve yayınlandığı süre zarfında da kemikleşmiş yapıda izleyici kitlesine kavuşan Yasak Elma adlı dizi projesine sonradan dahil olan Tuvana Türkay kendisi hakkında bilinmeyenleri aktardı. Birbirinden çarpıcı sahneleriyle bilhassa sosyal mecrada her dönemde adından söz ettirmeyi başaran Yasak Elma'nın yeni sezonuna katılan Tuvana Türkay, canlandırdığı Leyla karakteri yüzünden yaşadığı zorlukları seyircilerle paylaştı.

 

 

Mucize Doktor oyuncusu Onur Tuna'dan samimi açıklama: Kendimden tiksindim!

Daha önce pek çok projede boy gösteren Tuvana Türkay, Yasak Elma'ya transfer olmadan önce de beğenerek takip ettiğinin özellikle altını çizerek, bu yapımda bulunmaktan ötürü mutluluk duyduğunu belirtti. Öte yandan böylesine güçlü ve iddialı bir projeye sonradan katılmanın da birtakım zorlukları beraberinde getirdiğini itiraf eden Yasak Elma oyuncusu Tuvana Türkay, üstlendiği Leyla rolünün gerçekte kendisiyle asla örtüşmediğini vurguladı.

 

 

Aslında gerçek hayatta kendisinin net bir karaktere sahip olduğunu ancak dizide canlandırdığı karakterin bunun tam tersini yansıttığını dile getiren Tuvana Türkay, “Bu yüzden beni biraz zorluyor. Onu anlamak için çok çabalıyorum. Sonradan ortaya çıkacak sırlara sahip. Oynarken çok serbest olamıyorum ama aynı zamanda onun ilginç bir yolu olması da beni heyecanlandırıyor” şeklinde ifadelere yer verdi.

Aynı zamanda gerçek hayatta hiçbir zaman yalan söylemeyi beceremediğini ama Yasak Elma dizisinde üstlendiği karakterin aslında kendisinin tam zıttı şekilde yalan söylediğini dile getiren Tuvana Türkay, “Ben yalan söylemeye kalksam iki kilometre öteden anlarsınız. Zaten üç saniye sonra “Uf tamam” deyip doğrusunu itiraf ederim. Leyla da yalan söylemek zorunda kaldığı için çok huzursuz ama çaresiz. Ben onun yaşadığı çaresizlikleri yaşamadım, onun gibi yaralanmadım” açıklamalarına yer verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı