7.Koğuştaki Mucize en son ne kadar izlendi: Şaşırtıcı rakamlar ortaya çıktı!

Oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin sergilediği üstün performans sayesinde izleyenlerin uzun süre etkisi altından çıkamadığı 7 Koğuştaki Mucize toplamda ne kadar izlendi? Vizyona girdiği ilk hafta yakaladığı gişe başarısıyla adından söz ettiren 7.Koğuştaki Mucize konusu nedir ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

7.Koğuştaki Mucize en son ne kadar izlendi: Şaşırtıcı rakamlar ortaya çıktı!
7.Koğuştaki Mucize en son ne kadar izlendi: Şaşırtıcı rakamlar ortaya çıktı!
GİRİŞ 20.11.2019 09:54 GÜNCELLEME 20.11.2019 09:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

7.Koğuştaki Mucize, seyircisini derinden etkileyen dram türündeki olay örgüsü, oyuncuların ele alınan konuyu ve yaşanan duyguları birebir seyircisine geçirmeye başarması sayesinde yüksek izlenme oranına ulaştı. Duygu dolu ve çarpıcı sahnelere imza atan 7 Koğuştaki Mucize gösterime girdiği ilk günden itibaren sinemaya akın eden tutkunların yoğun ilgisi ve beğenisiyle karşılaştı. Peki, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'i üstlendiği ve senaryosunu ise Kubilay Tat'ın kaleme aldığı, aralarında hem özel hem de güçlü bir bağ olan baba (Aras Bulut İğnemli) ve kızın (Nisa Sofia Aksongor) öyküsünü aktaran 7.Koğuştaki Mucize toplamda ne kadar izlendi? Güney Kore yapımı olan ''Miracle in Cell No.7'' isimli sinema filmi projesinde uyarlanan ve seyircilerinin izlerken göz yaşlarına hakim olamadığı 7.Koğuştaki Mucize konusu nedir ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

 

 

7.KOĞUŞTAKİ MUCİZE TOPLAMDA NE KADAR İZLENDİ?

Lanistar Media ve Motion Content Group’un imzasıyla 11 Ekim 2019 tarihinde vizyona giren  7. Koğuştaki Mucize isimli sinem filmi projesi, 3 günde toplam 615.411 seyirci izledi ve 11.267.063.00 hasılat elde ederek yeni bir rekora imza attı. Öte yandan 1 hafta içerisinde toplamda 1 milyon 206 bin seyirci ve 10 gün içinde de 1 milyon 851 bin 889 tarafından izlenerek en çok izlenen sinema filmleri arasında birinci sıraya yerleşti. Son olarak, 3 milyon 654 bin izleyici sayısına ulaşıp 2019 yılının en çok izlenen Türk filmi olma başarısına ulaştı.

7.koğuştaki mucize toplam ne kadar izlendi

Sosyal platform aracılığıyla yayınlanan ilk tanıtım fragmanından itibaren tüm dikkatleri üzerinde toplayan 7.Koğuştaki Mucize adlı beyaz perde yapımı, Box Office’te yaklaşık 4 milyon görüntüleme elde etmesiyle son zamanların en çok izlenen tanıtım fragmanı derecesine ulaşarak çok geniş çapta ses getirdi.

7.KOĞUŞTAKİ MUCİZE OYUNCULARI KİMLERDİR?

Aras Bulut İynemli’nin bir babayı ve Nisa Sofiya Aksongur'un kızını canlandırdığı sinema filminin zengin oyuncu kadrosunu; Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Şahin Kültür, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal Köseoğlu, Doğukan Polat ve Serhan Onat gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimler oluşturmaktadır.

7 KOĞUŞTAKİ MUCİZE KONUSU NEDİR?

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu olarak işlemektedir. 1983 senesinde bir Ege kasabasında küçük bir kız hayatını kaybeder. Yaşamını yitiren küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülmektedir. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmamaktadır. İdam cezasına çarptırılan Memo'nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova'nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?

YORUMLAR 3
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bı filmin Kore versiyonu var. Türk versiyonu yapmışlar.
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sıkı yönetim zamanlarında o kadar buna benzer hikayeler var ki. Büyük acılar.
    Cevapla
  • Aras 4 yıl önce Şikayet Et
    Aras en iyi oyuncu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar