Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı bir anda espri yeteneğini konuşturdu!

ATV ekranlarında bundan böyle Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla seyircisini ağırlayan Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı çok konuşulan bir çıkışa imza attı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına bu hafta katılan Ece Şenbülbül isimli yarışmacı soruyu yanlış yanıtlamasının üzerine kendisine öz eleştiride bulunarak hiç kimsenin beklemediği bir ifadede bulundu.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı bir anda espri yeteneğini konuşturdu!
Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı bir anda espri yeteneğini konuşturdu!
GİRİŞ 19.10.2019 11:07 GÜNCELLEME 19.10.2019 11:07
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında artık Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumunu üstlendiği yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yeni sezondaki ekran serüvenine hız kesmeden devam ederken bu hafta stüdyoya Ece Şenbülbül adında bir yarışmacı katıldı. Yarışma esnasında son derece pozitif ve öz güvenli tavırlar sergileyen Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Ece Şenbülbül kendisine yöneltilen sorulara doğru yanıt vererek 5.soruya kadar gelmeyi başardı. 

 

 

Mucize Doktor'un 2 isminden imrendiren dostluk: Öve öve bitiremediler!

5.soruya gelindiğinde ise yarışmacı Ece Şenbülbül'e ''Geçen aydan önceki ay Mart ise önümüzdeki aydan sonraki ay nedir?" sorusunun yöneltilmesi üzerine kendisine tanınan süre boyunca düşünmesinin ardından ''Nisandan önceki Mart ise, Mayıs'tan sonraki ay Haziran'' yorumunda bulundu.

 

 

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı, yanlış olan Haziran yanıtını vermesinin akabinde ''Sarışınlığım tuttu'' şeklinde öz eleştiride bulunması hem ekran başındaki hem de stüdyodaki izleyicileri gülümsetirken, sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise bu çıkışı üzerine ''Estağfirullah'' şeklinde yanıt verdi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına İzmir ilinden katıldığını ifade eden yarışmacı Ece Şenbülbül, özel bir bankada yönetici pozisyonunda görev aldığını belirterek sıcak kanlı davranışlarıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. ''Bol bol geziyorum, seyahat etmeyi çok seviyorum'' açıklamalarına yer veren Şenbülbül, yarışmadan kazandığı parayı gezmeye ve alışverişe harcayacağını vurguladı.

kim milyoner olmak ister

YORUMLAR 18
  • recep 4 yıl önce Şikayet Et
    ne bilyon chp li olduğunu bencede akp lidir...
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesin chplidir
    Cevapla
  • Fakir 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarışmanın çılkı çıktı
    Cevapla
  • sami 4 yıl önce Şikayet Et
    sari saçlarına deli gönlümü başlamışım da kaşlar niye kara mihriban
    Cevapla
  • ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    bu tipler kendilerini çok kültürlü elit görürler.ama cahilin önde gidenidirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maduro'dan İsrail destekçisi devlet başkanına: Yalaka...
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor