Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.bölüm fragmanı: Çok sert kayaya çarpıyorlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143.son bölümde; Husumetlilerinin faaliyete geçirdiği hain plan sonrası köşeye sıkışan Çakırbeyliler, küllerinden yeniden doğarak hızlıca karşı atakta bulundu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Çakırbeylilerin gücünü ve ağırlığını bir kez daha ortaya koyması sonucunda Feyyaz can evinden vurularak çok zor bir imtihanla sınandı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 21.10.2019 10:32 GÜNCELLEME 21.10.2019 10:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 15 Ekim Salı tarihinde izleyici kitlesini sürprizlerle dolu sahneleriyle ağırlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143.son bölümde; Altan ve adamları, Feyyaz ile beraber gizli ortaklık kurarak Çakırbeylileri yerle bir etmeyi hedefledikleri planını faaliyete geçirmeye koyuldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Altan tarafından rehin olarak tutulan Hızır, İlyas ve Alparslan hiç beklemedikleri anda tuzağa düşerek içinden çıkılması güç bir durumun içerisinde kendilerini bulurken her türlü işkenceye maruz kalmaları sahne oldu. Her ne kadar Hızır ve İlyas ikilisi çok geçmeden ablukadan kurtulmayı başarsalar da ölümcül tehlike altına giren Alparslan için aşılması bir hayli zor olan krizin gittikçe büyürken Altan ise istediğini elde edene kadar Çakırbeylileri çembere almasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.bölüm fragmanı bekleniyor. Hızır bir yandan yeğeni Alparslan'ın başına geri dönüşü olmayan bir felaket gelmeden kurtarmak için canını dişine takarken diğer taraftan ise husumetlilerine dünyayı dar edip yaptıklarının bedelini ne olursa olsun ödetmek için çabalamasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 144.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Final bölümünde; Artık canına tak eden Çakırbeyliler, Altan ile birlikte iş birliği gerçekleştirdiğinin bilgisine ulaştıkları Feyyaz'dan öcünü aldığı sahne geceye damgasını vurdu. Feyyaz'ın evinden çıktığı esnada silahlı saldırıya uğrarken, ölümden kıl payı kurtulmuş olsa bile oğlunun kurşunların kurbanı olduğunu görmesiyle birlikte büyük bir yıkım yaşadı. Öte yandan ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

ÇAKIRBEYLİLER'E NEFES KESEN PUSU SAHNESİ...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 143.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 144.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.bölümü 22 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 2
  • Fedai 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncu kadrosunda hala tarık Ünlüoğlu yazıyor rahmetle anıyorum...
    Cevapla
  • Efsaneler ölmez 4 yıl önce Şikayet Et
    Efsaneler ölmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...