Kadın 68.bölüm 2.fragmanı: Artık herkesin korkulu rüyası olmaya geliyor!

Kadın 67.son bölümde; Hatice'nin talihsiz kazaya kurban gidip hayat savaşını kaybetmesi hem Enver hem de Şirin'in dayanılması güç acılarla boğuşmasına neden olmuştur. Kadın son bölümde; Bahar ise tüm tatsız hatıraları bir kenara bırakıp Sarp'ı affedip beraber yeni bir ilişkiye yelken açarken başına korkunç bir olay geldi. Sarp'ın halinin yürekleri ağza getirmesinin ardından Kadın 68.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 21.10.2019 12:36 GÜNCELLEME 21.10.2019 12:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 15 Ekim Salı tarihinde seyircisinin karşısına geçen Kadın 67.son bölümde; Hatice'nin geçirdiği akıl almaz trafik kazasından sağ kurtulamayıp hayat mücadelesini kaybetmesi herkesin tarifi mümkün olmayan acılar içinde kavrulmasına sebebiyet verdi. Kadın son bölümde; Annesinin yaşama tutunamaması üzerine yüreğini alev alev yakan elem ve ızdıraba göğüs germek zorunda kalan Şirin, şimdiye dek gözünü bile kıpmadan yaptığı tüm kötülüklerin pişmanlığını yaşamaktadır. Öte yandan Şirin'le beraber aynı kedere ortak olan Enver ise acıyı iliklerine kadar hissedip Hatice'ye son kez veda ederken, kazaya neden olan Arif'in Hatice'nin yaşamını yitirmesinden kendisini sorumlu tutarak içi içini kemirmesinin ardından Kadın 68.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Bahar ise kalbinin sesini sonuna kadar dinleyip içinde taşıdığı öfkeyi susturarak Sarp'la tıpkı eski günlerdeki gibi hayal ve umutların peşini kovalarken hiç beklenmedik bir anda dünyasını başına yıkan bir olayla karşılaşmasının akabinde Kadın 68.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KADIN 68.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Final bölümünde; Çok uzun bir zaman sonra içinde yeniden mutluluk ve sevgi tohumları filizlenen Bahar, hastanede tedavi gören Sarp'ın uyanmadığını görmesiyle beraber kendini kaybedip ortalığı birbirine kattı. Gözlerini bir türlü açmayan Sarp'ın son nefesini verip vermediği yeni bölümde büyük bir merak konusu haline geldi. Fox TV ekranlarında hafızalardan asla silinmeyecek sahnelere imza atan Kadın 68.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında; Bahar'ın ''Geçmişin izlerini silebilirsiniz, ama çıkaramazsınız'' sözleri öne çıkan detaylar arasında yer alıyor.

 

 

 

KADIN 67.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

kadın

KADIN 68.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi hem başarılı hem de yetenekli isimlerin paylaştığı Kadın dizisi 68.bölümü ile 22 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında tutkunlarını sürprizlerle dolu sahneleriyle ağırlayacak.

YORUMLAR 3
  • Emine 4 yıl önce Şikayet Et
    Sarp dizide olmayınca dizini tadı tuzu kaçtı
    Cevapla
  • Burcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir senaristin güzelim diziyi 3 kuruş fazla kazanıcam diye getirdiği hale bak. Orjinalinde zaten Sarp karakteri ölüyordu ama bizde ölüyü dirilttiler tam izleyici mutlu aile tablosu izleyip keyiflenmişken adamı tekrar öldürdüler. İzleyiciyi hiçe sayan senaristler bu ülkenin başına bela ben artık izlemem aynı senaristin bir daha hiç bir dizisini izlemem
    Cevapla
  • Sefika 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen artık bende izlemem seyircilere sağ gösterip sol vuruyorlar içimiz karardi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?