Benim Adım Melek 5.bölüm 2.fragmanı: Onun gidişiyle 2.kez öksüz kaldım!

TRT 1 ekranlarında etkileyici olay örgüsüyle güçlü bir başlangıç yapan Benim Adım Melek 4.son bölümde; Melek'e karşı öfkeyle bilenen Zümrüt'ün çıkışı tansiyon seviyesini yükseltti. Benim Adım Melek son bölümde; Alpay'ın evlatlarıyla beraber artık Almanya'ya dönüş yapması için tüm kapılar ardına kadar açılmıştır. Heyecan ve gerilimin dur durak bilmediği Benim Adım Melek 5.bölüm fragmanı geldi.

Benim Adım Melek 5.bölüm 2.fragmanı: Onun gidişiyle 2.kez öksüz kaldım!
Benim Adım Melek 5.bölüm 2.fragmanı: Onun gidişiyle 2.kez öksüz kaldım!
GİRİŞ 23.10.2019 13:36 GÜNCELLEME 23.10.2019 13:36

TRT 1 ekranlarında 16 Ekim Çarşamba tarihinde izleyici kitlesine unutulmaz anlar yaşatan Benim Adım Melek 4.son bölümde; Melek'i birbiri ardına sıralanan olaylar zinciri beklerken, karşısına çıkan her bir zorluğa asla pes etmeden göğüs germek zorundadır. Benim Adım Melek son bölümde; Melek bir yandan Kerem'in Mithat tarafından babasına teslim edilmesi gerçeğiyle boğuşurken diğer taraftan ise hem Defne hem de Seyitali'nin soluğu hava alanında aldığı bilgisine ulaşmasıyla dünyası başına yıkıldı. Alpay'ın evlatlarını da yanına alıp Almanya dönüş yapabilmesi için örülen kalın duvarların tamamen yıkılmasının ve artık kendisi için karar alma vaktinin gelip çatmasının ardından Benim Adım Melek 5.bölüm fragmanı sorgulaması son sürat yürütülmeye başlandı. Öte yandan hangi zorlayıcı şartlarla mücadele etmek zorunda kalırsa kalsın hiçbir şekilde evlatlarından ödün vermeyen Melek'in üst üste başına gelen talihsiz hadiselerin Almanya'ya geri dönmesine neden olup olmayacağı merak içerisinde beklenirken Benim Adım Melek 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BENİM ADIM MELEK 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği ve yönetmenliğinde Cem Akyoldaş'ın bulunduğu ÜS Yapım imzasıyla her çarşamba TRT 1 ekranlarına taşınan Benim Adım Melek 5.bölüm fragmanı izleyici kitlesiyle buluştu. Senaryosunu Berfu Ergenekon ve Nilüfer Özçelik'in kaleme aldığı ve kısa zaman içinde büyük çıkış yakalayan dizinin beklenmedik gelişmeleri de içerisinde barındıran yeni bölüm fragmanında olaylar giderek sarpa sarmaya başladı.

 

 

BENİM ADIM MELEK 5.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

benim adım melek

BENİM ADIM MELEK 5.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç, Kaan Çakır, Şerif Sezer ve Rabia Soytürk gibi isimlerin oluşturduğu ve yayın hayatına giriş yaptığı ilk günden itibaren konusu ve senaryosuyla yoğun ilgi gören Benim Adım Melek 5.bölümüyle Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar