Mucize Doktor 7.bölüm 2.fragmanı: Ali çok önemli bir dönemeçten geçiyor!

Mucize Doktor 6.son bölümde; Gerçekleştirdiği hatalı cerrahi girişimi sonucunda Aysun Hanım'ın yaşamını yitirdiğini öğrenen Nazlı derin bir vicdan azabıyla karşı karşıya kalmaktadır. Mucize son bölümde; Ferman ve Ali ikilisi hekimlik hünerlerini sergileyerek kaza geçiren bir hastaya amputasyon işlemi uygulanmasına gerek kalmadan hayatını kurtarmayı başardı. İşte, Mucize Doktor 7.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 24.10.2019 09:22 GÜNCELLEME 24.10.2019 09:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında önemli başarılara imza atan Mucize Doktor 6.son bölümde; Otoritesini sağlamlaştırabilmek adına hastanedeki bütün asistanlarına korku salan Tanju'nun cezalandırma yöntemine başvurmasıyla beraber tüm asistanlar gece acil nöbetine gelmek durumunda kaldı. Mucize Doktor son bölümde; Düğün konvoyunda meydana gelen talihsiz zincirleme kazanın mağdurları apar topar Berhayat Hastanesi'ne sevk edilirken asistanların her biri zor durumda olan hastalarıyla ayrı ayrı ilgilenmek zorundadır. Nazlı ise Ali'nin jest yaparak kendisine yardımcı olması üzerine kazanın gerçekleştiği yere tekrardan gidip Aysun Hanım'a ulaşırken sağlık durumunun acil olduğunu görerek riskli bir cerrahi girişimde bulunmasının ardından Mucize Doktor 7.bölüm fragmanı bekleniyor. Tanju, gözetim altında tuttuğu Demir'in hatalarını yüzüne tokat gibi çarparken, Ferman ve Ali ise marifetlerini göstererek durumu bir hayli kritik olan hastanın bacağının kesilmesine gerek kalmadan başarılı bir operasyon sürecinden geçmelerinin akabinde Mucize Doktor 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MUCİZE DOKTOR 7.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kore'de ilk defa 2013 tarihinde Good Doctor adıyla ekranlara taşınan ve ilerleyen yıllarda da Amerikan ve Japonya versiyonu olarak da seyircisini ağırlayan, oyuncu kadrosunda da; Taner Ölmez (Ali), Onur Tuna (Ferman), Sinem Ünsal (Nazlı), Reha Özcan (Ali) gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimler yer alan Mucize Doktor 7.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

MUCİZE DOKTOR 7.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğinde Yusuf Pirhasan’ın yer aldığı, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut’un uyarladığı, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı yayınlanan Mucize Doktor 7.bölümüyle 24 Ekim Perşembe tarihinde saat 20:00’da izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 13
  • edward 4 yıl önce Şikayet Et
    aliyi vurdu ve ali vefat edecek.yeni bi asistan gelecek aliyi arattırmı bilemem.10 bölümlük bir dizi gibi yeni asistanla bölümleir uztabilirler.bu görüş uzak duruyor.
    Cevapla
  • Paçi 4 yıl önce Şikayet Et
    TV kanallarında farkındalık yaratacak güzel bir dizi. Ali rolunu güzel oynuyor Tşkler tüm ekibe.
    Cevapla
  • fahri 4 yıl önce Şikayet Et
    solunum dursa ne olur;kalbte durur.dil kaçması her halde kinaye yapmış olmalısın. ,
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    nazlıda ilk yardımda: nefes almasına, kalbi atmasına rağmen hava vermektedir.böylece iç kanamayı hızlandırmış oluyor.ilk yardım hava kan dolaşımıdır.ama burda değil.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    damar kopmalarında sadece baskı yapılmaz.eğer bi serum varsa havası alınıp iki danmar arasına sokulup kan dolaşımı sağlanır.böylece beyne ve vücuda oksijen gitmeside devam eder reboa bunu neden yazsım allah gödtermesin böyle bi olayla karşılaşırsanız çok basitmişey iki damar arasına bi serum gibi hortum sokmaktır.teşekkür ederim aslında tel değil serum gbi bi hortum istemiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partili Erkmen: Gürpınar'ın YRP'den adaylığı bize avantaj sağladı
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi