Hercai 18.bölüm fragmanı: Gözünü kararttı! Miran asla geri adım atmıyor

Hercai 17.son bölümde; Miran, anneannesini bir kez daha karşısına alıp her ne olursa olsun Reyyan'ın eşi olduğu ve Arslanbeyler'e gelin olarak geldiği gerçeğini yüzüne vurdu. Hercai son bölümde; Miran, el üstünde tuttuğu ve üzerine titrediği Reyyan'a yapılan kötülüğü telafi edebilmek adına var gücüyle mücadelesini sürdürdü. Heyecan ve gerilim düzeyinin zirveye tırmandığı Hercai 18.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 24.10.2019 09:25 GÜNCELLEME 24.10.2019 09:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 18 Ekim Cuma tarihinde seyircisini ağırlayan Hercai 17.son bölümde; Azize'nin kin ve nefretini kustuğu Reyyan'a karşı yaptığı yanlışın peşini bırakmayan Miran, geçmişte yaşanan her ne kötü hatıra varsa hepsini tamir edebilmek için varını yoğunu ortaya koydu. Hercai son bölümde; Miran ve Reyyan ikilisi ilişkilerine en başından itibaren şiddetle karşı çıkan kişiler karşısında yıkılmadan ayakta durabilmek, olumsuz bütün koşullara rağmen bitip tükenmeyen sevdalarını başta aileleri olmak üzere herkese kanıtlamak ve beraberliklerine razı gelebilmeleri için ellerinden geleni ardına koymadı. Hazar, Şadoğlu ailesinin yaşanan olaylarda asla kabahatli olmadıklarını kanıtlayabilmek ve geçmişten gelen tüm gerçekleri gün yüzüne çıkarabilmek için hiç vakit kaybetmeden kolları sıvamasının ardından Hercai 18.bölüm fragmanı izleyici kitlesi tarafından iple çekiliyor. İşte, Hazar'ın aslında kimsenin bilmediklerini açığa çıkaracak ve Arslanbeyler karşısında ailesini temize çıkaracak bilgiye sahip sürpriz kişiyle görüşürken Miran'ın ise sevdiği kadını kanının son damlasına kadar korumaya ant içmesinin ardından Hercai 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

HERCAİ 18.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Banu Akdeniz’in bulunduğu ve yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği Mia Yapım farkıyla ATV ekranlarında her cuma akşamı seyircisinin ilgi ve beğeniyle takip ettiği Hercai 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

HERCAİ 18.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Akın Akınözü (Miran), Ebru Şahin (Reyyan), Macit Sonkan (Nasuh Ağa), Oya Unustası (Gönül), Serhat Tulumluer (Hazar), İlay Erkök (Yaren), Ayda Aksel (Azize), Gülçin Santırcıoğlu (Sultan) ve Tansu Taşanlar (Azat) gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Hercai 18.bölümüyle 25 Ekim Cuma tarihinde saat 20:00'da seyircisiyle buluşacak.

YORUMLAR 1
  • İsimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Anne değil babaannesi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...