Tarkan, yılbaşı programından elde edeceği kazanç ile köşeyi dönecek...

Son dönemlerde konserlerinden aldığı yüksek meblağda ücretlerle adından söz ettiren ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun yılbaşı kazancı herkesi şaşkına çevirdi. Yılbaşı'nda da sahne alarak şarkılarını seslendirecek olan Megastar Tarkan'ın Kıbrıs'ta bulunan lüks bir otel ile anlaştığı ileri sürülerek iki saatte milyonları alacağının bilgisine ulaşıldı.

Tarkan, yılbaşı programından elde edeceği kazanç ile köşeyi dönecek...
Tarkan, yılbaşı programından elde edeceği kazanç ile köşeyi dönecek...
GİRİŞ 24.10.2019 09:43 GÜNCELLEME 24.10.2019 09:43
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yılbaşı'na adım adım yaklaşırken ünlü sanatçıların da çok ciddi fiyatlara el sıkışarak konser programları gerçekleştirmesi gündeme taşınmaya başladı. Bu sene Yılbaşı'nı konser vererek değerlendirecek olan Megastar Tarkan'ın ne kadar ücret alacağı gün yüzüne çıktı. 

 

 

Kanal D ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşan 2.Sayfa isimli magazin programının haberine göre, Yılbaşı için bu yıl rotasını Kıbrıs'a çevirecek olan Tarkan'ın burada bulunan lüks bir otel ile dudak uçuklatan bir fiyata anlaştığı öğrenildi.

Yılbaşı'nda iki saat boyunca sahne olarak şarkılarını seslendirecek olan Tarkan'ın toplamda 2 milyon TL kazanca sahip olacağını duyanların ağzı bir karış açık kaldı. Diğer bir deyişle de gerçekleştireceği Yılbaşı programından bir hayli karlı çıkacak olan Tarkan, dakikada 16 bin TL ücret almış olacak.

 

 

Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde düzenlediği konser sonrası Avrupa turnesinde dinleyicilerin karşısına geçen Tarkan'ın bu konserlerden de toplamda 8 milyon TL kazanmasıyla herkesi hayrete düşürmüştü.

YORUMLAR 20
  • Tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaçıncı köşeyi dönecek miş ki
    Cevapla
  • sami aydemir 4 yıl önce Şikayet Et
    köşeyi dönecek başlığı atılmış ama adam zaten köşeyi dönmemiş mi? veya bu nasıl bir köşe ki dönmek bitmiyor. Aklıma istanbul belediye başkanının sloganı geldi bir an seçim sonrasında otobüsün üzerinde "herşey çok güzel oldu" dedi ya. demek ki kendini kast ediyormuş. Tarkanınki de böyle birşey olsa gerek köşeyi dönecek adam zaten dönmüş. Tur bindiriyor tabiri caiz ise.
    Cevapla
  • Adsız Atlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Dikkatimi çekti, Avrupa ve Amerika'da parlatılmış Türk, Arap Acem v.s yazarlar, şarkıcılar, sanatçılar, gazeteciler hep Batı'nın hoşuna giden insanlar!! Bu bir tesadüfmü? Yoksa ortada bizim bilmediğimiz başka dolaplar döndüğü içinmi? Bakın Tarkan, Cem Yılmaz tamda bunların adamı olduğu son yaşadıklarımızla ortaya çıktı!!!
    Cevapla
  • HarunG 4 yıl önce Şikayet Et
    kendim dahil adamin cuzdanini ne cok merak ediyormusuz meger :)
    Cevapla
  • MİSAFİR 4 yıl önce Şikayet Et
    kazandığı para ile izmir belediyesine destek olsun ve pissu alt yapısını yenilesin, çok seviyor ya belediye başkanını. ))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar