Acun Ilıcalı'dan yeni Survivor gelişmesi: Bomba isim kadroda yer alacak!

TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden Gel Konuşalım isimli programda konuk olarak ağırlanan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'dan müjdeli haber geldi. Survivor yarışmasının yeni sezonuyla ilgili ses getiren açıklamalara imza atan medya patronu ve sunucu Acun Ilıcalı, netlik kazanan ilk yarışmacı adayının Ersin Korkut olduğunu dile getirdi.

Acun Ilıcalı'dan yeni Survivor gelişmesi: Bomba isim kadroda yer alacak!
Acun Ilıcalı'dan yeni Survivor gelişmesi: Bomba isim kadroda yer alacak!
GİRİŞ 27.10.2019 22:17 GÜNCELLEME 27.10.2019 22:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Her yıl olduğu gibi bu yıl da TV8 ekranlarında yeni sezonuyla ekran serüvenine devam edecek olan Survivor Türkiye yarışma programına dair ayrıntılar şekillenmeye başlıyor. Televizyon sunucusu Acun Ilıcalı, kendi kanalında ekrana taşınan Gel Konuşalım adlı programa davetli olarak katılıp Survivor Türkiye'de izleyici kitlesini bekleyecek sürprizleri paylaştı.

 

 

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye yarışmasının yayın macerasına başlayacağının tarihin kesinliğe kavuştuğunu ifade ederek, Şubat ayının ilk haftasında seyircilerin karşısına geçeceğini belirtti. 

Diğer taraftan bu yıl Survivor Türkiye yarışma programının formatının Ünlüler - Gönüllüler şeklinde ilerleyeceğini sözlerine ekleyen yapımcı Acun Ilıcalı, oluşturulmaya başlanacak takımda yerini alacak ilk yarışmacıyı da duyurdu. Yeni yarışma kadrosunda eski katılan yarışmacıların hiçbirinin bulunmayacağını da seyircilerle paylaşan Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye'nin ilk yarışmacısının Ersin Korkut olduğu müjdesini verdi.

 

 

Survivor Türkiye yeni sezon ilk yarışmacısı Ersin Korkut, Hakkari’de dünyaya gelmiştir. Yılmaz Erdoğan’ın verdiği destekle beraber oyunculuk kariyerine adım atan Korkut,  İstanbul’a gelmeden evvel Hakkari’de taksi şoförlüğü mesleğini yerine getirmekteydi. İstanbul’a geldiğinde ise bir pizzacıda bulaşıkçı olarak göreve başlayan Ersin Korkut, Yılmaz Erdoğan’ın Beşiktaş Kültür Merkezi’nde çalışması için kendisini çağırmasıyla birlikte oyunculuk alanında ilerlemeye başlamıştır.

YORUMLAR 6
  • berat 4 yıl önce Şikayet Et
    acun komediyi bos versin aklini basina devsirsin
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bu cocuk ca yarismalar nezaman bitecek
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    Vasıfsız tipleri toplaması bu projeyi recep İvedik versiyonuna çevirme niyetinde izlemiyordum artık hiç izlemiyeceğim
    Cevapla
  • Alper 4 yıl önce Şikayet Et
    İki kelime konuşamıyor oyuncu olmuş yazık bu milletle alay ediyorlar
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    TV8 ve Acun Ilıcalı vatana millete hayrı olmayan nerede lüzumsuz hayırsız iş varsa oralarda gezinen toplumun ahlakını bozan, yozlaştıran yayınlar yapan, yaptıkları her projede bu millete devlete gram faydası olmayan programları artık Türk halkı izlememeli, pabucunu dama atmalıdır. Ben şahsen evimde yıllardır TV8 kanalını izlemiyorum ve yayın listemden de sildim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...