Savaşçı 80.bölüm fragmanı: Tim üyelerinden bir kişi daha eksilecek mi?

Savaşçı 79.son bölümde; Markus, alçak planlarını hayata geçirebilmek için bu kez Kutalmış Paşa'nın kızı Ayça'yı kaçırarak yaşamını tehlike altına soktu. Savaşçı son bölümde; Kılıç Timi, hızlı biçimde faaliyete geçerek Markus'un hedeflerini ulaşmasını engellemek için üstün çabalarını ortaya koysa da ortada ters giden ciddi bir durum vardır. Savaşçı 80.bölüm fragmanı yayında mı?

GİRİŞ 02.11.2019 15:44 GÜNCELLEME 02.11.2019 15:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında Türk askerinin göğüs kabartan kahramanlık hikayesinin gözler önüne serildiği Savaşçı 79.son bölümde; Kılıç Timi'ni bozguna uğratıp kötü emellerini uygulamaya almak adına türlü dümenler çeviren Markus, bu sefer gözünü Kutalmış Paşa'nın kızı Ayça'ya dikti. Savaşçı son bölümde; Kızının Markus tarafından kaçılarak rehin tutulduğunu öğrenen Kutalmış Paşa can evinden vurulurken, ölümle burun buruna gelen Ayça için tehlike çanları çalmaya başladı. Albay Halil İbrahim Kopuz ise Markus'un yaptıklarının cezasını kestirmek ve Ayça'nın başına bir felaket gelmeden düşman elinden kurtarmak için karargahta kırmızı alarm vererek kritik bir operasyon başlatmalarının ardından Savaşçı 80.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. Albay Kopuz'un gerçekleştirdiği talimatlarla beraber Kılıç Timi stratejik ve aşamalı olarak operasyon düzenlerken, Markus'un tüm bu hamlelere karşılık anlaşılmaz şekilde sürekli üstün çıkması üzerine hayrete düşüren bir sonuçla karşı karşıya kalmalarının akabinde Savaşçı 80.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAVAŞÇI 80.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın bulunduğu, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği ve yönetmenliğinde de Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın yer aldığı Savaşçı 80.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SAVAŞÇI 80.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

savaşçı

SAVAŞÇI 80.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Savaşçı 80.bölümüyle 3 Kasım Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 1
  • Demir 4 yıl önce Şikayet Et
    Rezil ötesi bir film Bilerek Özel Kuvvetler küçük düşürülüyor. Bakmayın sonunda kazanan taraf olma falan filan kurgulara Altta daima ezik, disiplini olmayan, ailelerin tümünün herkes tarafından tehdit edildiği, ezik bir özel kuvvetler... Yayınlandığı kanal belli, senaristleri belli buradan çıksa çıksa cacık çıkar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi
Kiralarda tavan zam uygulaması, Temmuz'da sona erecek! Zam oranı kalkarsa ne olur?