Kuruluş Osman 1.bölüm 3.fragmanı yayınlandı! Osman Bey savaş için...

ATV'de yeni sezonu başlayacak olan Kuruluş Osman 1.bölüm 3.fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan Kuruluş Osman 1.sezonu çarşamba günü başlıyor.

GİRİŞ 18.11.2019 16:28 GÜNCELLEME 18.11.2019 16:33
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 1.bölüm 3.fragmanı sevenleriyle buluştu. "Bu savaşı güvercin gibi teyakkuzda olanlar değil, kartal gibi, şahin gibi taarruzda olanlar kazanacak. Hayallerimizden bir devlet çıkacak!" diyen Osman Bey düşmanlara korku salıyor. 20 Kasım çarşamba günü saat 20:00'da başlayacak olan Kuruluş Osman yeni sezonu adeta nefes kesecek. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Osman'ın oyuncu kadrosu belli oldu.

KURULUŞ OSMAN 1.BÖLÜM 3.FRAGMANI

 

"Alplerim, Beylerim düşman azgınlaştı, ihanet zalimleşti. Dost bildiklerimiz sessizleşti. Ne gam ne keder ne hüzün. Biliriz ki Allah bize yeter, imanımız bize yeter, yüreğimiz yeter. Azgınlaşan düşmanın, zalimleşen ihanetin nefesini kesme vaktidir. İndi, şehadet şerbeti içmenin Aslanlar gibi kükremenin destanlar yazmanın vaktidir. İndi, milletimizin istikbali için, mazlumların kurtuluşu için devlet olma vaktidir." diyen Ertuğrul Bey'in oğlu Osman Bey, Osmanlı Devleti'nin kuruluşu için Oba'ya harekete geçiriyor. 

DİRİLİŞ'İN İSMİ DEĞİŞTİ

Diriliş Ertuğrul'un ardından Diriliş Osman olarak devam etmesi beklenen dizinin ismi Kuruluş Osman olarak değiştirildi.

KURULUŞ OSMAN 1.BÖLÜM 1. FRAGMANI

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan Kuruluş Osman 1.bölüm fragmanında çok ayrıntı verilmedi.

"O; kutlu bir hilalin gölgesinde mazluma adalet, nice dert sahibine derman oldu. Cenk meydanında gazi, Oğuz kavlince devlet oldu" sözleri dizinin tanıtımına damga vurdu. 

Unutma yolumuz ezelden ebede kadardır. Gayemiz gönüller yapmaktır. Davamız kul olmaktır. Ey oğul Hilal'in gölgesin adalet ol, merhamet ol, derman ol, gazi ol, devlet ol. Ey oğul millete bey olasın, mazlumlara Fatih olasın, zalimlere Yavuz olasın, diyarlara Süleyman olasın, devlet-i ebed müddet olasın.

KURULUŞ OSMAN 1.BÖLÜM 2. FRAGMANI

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK? HANGİ KANALDA OLACAK?

Yapımcılığı Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Kuruluş Osman ATV ekranlarında yerini alacak. Kuruluş Osman 1.sezon 20 Kasım çarşamba günü başlayacak

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.

Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şuanda Kuruluş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.

YORUMLAR 98
  • Duran 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul'daki gibi umarım vasat bir senaryo ile karşılaşmayız. Tarihimiz yeterince çarpıtıldı.
    Cevapla
  • olmamış 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak Özçivit olmamış o nedenle izlemeyi düşünmüyorum
    Cevapla
  • emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncularından pek haz etmedim
    Cevapla
  • yerli mili 4 yıl önce Şikayet Et
    hep iki üç kişi 10 larca yorum yapmış . ertuğrula da karşılar bunlar yalancıktan ertuğrul hayranıyım deyip akıl oyunu yapmışlar. game thrones 8 bölüm yapar bir sene bekletir bir bka da yaramaz.. bu kadarda yerli düşmanı olmayın. siz izlemeseniz bile yurt dışında bin satar.
    Cevapla
  • Sncr 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak Özçivit"in orta Doğu ve arab dünyasında büyük bir hayran kitlesi var yapımcı bunu göz önünde bulundurarak böyle bir karar almış olabilir nihayetinde sadece Türkiye'de izlenmesi dizinin masrafını kaldırmaz dışarıya satılması lazım.. Para olmadan olmuyor bu işler kamu spotu çekmiyor adamlar, birde böyle bakmak lazım haksızlık etmeyelim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!