Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147.bölüm fragmanı: Kırmızı alarm! Sınırımız yok...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.son bölümde; Karnında taşıdığı bebeğin babasının Hızır olduğunu açıklayan Sevda'nın Altan ile beraber güçlerini birleştirip kumpas kurması izleyicisini ekrana kilitledi. Sevda'nın talimatı üzerine harekete geçen Altan, Hızır'ı can evinden vurmak için oğlu Hızır Ali'yi ele geçirerek ölümle burun buruna getirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 12.11.2019 09:16 GÜNCELLEME 12.11.2019 09:16

ATV ekranlarında 5 Kasım Salı tarihinde seyircisini ağırlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.son bölümde; Hızır'dan intikamını en acı şekilde almak için yapabileceklerinde sınır tanımaz hale gelen Sevda, Altan ile birlikte işbirliği gerçekleştirerek planlarını uygulamaya aldı.  Ailesini ortadan kaldırmak adına Hızır'ın kendisini bir maşa olarak kullandığını ve en başından beridir kandırıldığını düşünen Sevda, her şeyini elinden alıp onu bir başına bırakmak için Altan'la anlaşma yaptı. Kuzeninin yaşamını yitirmesine neden olan Behzat ve Boran başta olmak üzere masada bulunan herkesin içeri alınmasını talep eden Sevda, Altan'ın bu söylediklerini yerine getirmesi için 50 milyon dolar teklif etmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147.bölüm fragmanı bekleniyor. Sevda'nın talimatıyla beraber kolları sıvayan Altan, Boran ve Behzat ikilisini ele geçirip işkence uygularken diğer taraftan Hızır'ın oğlu Ali'yi de rehin olarak tutup hayatını tehlikeye atmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 147.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlandı.

 

 

 

EŞKIYA SON BÖLÜMDE HIZIR ALİ, ALTAN'IN ELİNDE...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 147.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147.bölümü 12 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!