Kuruluş Osman 1.bölüm yayın tarihi belli oldu! Oyuncu kadrosunda kimler var?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman'ın yayın tarihi belli oldu. Burak Özçivit'in partneri olacak Aslıhan Karalar Kuruluş Osman 1.bölümün ne zaman ekranlarda olacağı açıkladı. Yeni sezona bomba gibi başlamayı düşünen Kuruluş Osman oyuncu kadrosu ise güçlenmeye devam ediyor.

GİRİŞ 09.11.2019 10:41 GÜNCELLEME 09.11.2019 10:41
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 1.bölüm fragmanı ile izlenme rekorları kırmasının ardından gözler yayın tarihine çevrilmişti. ATV'de yayınlanacak Kuruluş Osman için geri sayım başladı. Başrolünde Burak Özçivit yer alacağı dizinin yayın tarihini kadroya yeni katılan Aslıhan Karalar duyurdu.

 

KURULUŞ OSMAN KASIM AYINDA BAŞLIYOR

162 gündür ekranlarda olmayan Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda katılan Aslıhan Karalar önceki gün Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Karalar, herkesin merakla beklediği Kuruluş Osman için, projede yer almanın mutluluğunun yanı sıra "Kısmetse bu ay ortasında ekranlarda olacağız. Çok güzel, çok büyük bir ekip ile çalışıyoruz" diyerek dizi severlere müjdeyi verdi.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

ATV'nin bir diğer sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 13 Kasım'da final yapmasının ardından, Kuruluş Osman'ın 20 Kasım Çarşamba akşamı ekranlara gelmesi bekleniyor.

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosu da merak edilen bir diğer konu. Şimdilik sadece Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit ve Aslıhan Karalar olacağı kesin. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili çeşitli haberler çıksa da henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Kuruluş Osman 1.sezonunda;

- Ragıp Savaş
- Ayşegül Günay
- Hazal Subaşı
- Saruhan Hünel
- Cengiz Çoşkun
- Nurettin Sönmez'in yer alması bekleniyor.

 

KURULUŞ OSMAN 1.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 44
  • Hsyn 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun sene bitti halaa başlamadı bu yapımcı iyice şimardı inşallah tutmaz bu ne iştir böyle şimdi yagmur çamur bahanesi yok sahne yetişmedi mutlaka birde sette yangın çıkar 10 bölümde final yapar zaten yeni kadroyu sevmedim birde atv hadi bakalım
    Cevapla
  • kdr 4 yıl önce Şikayet Et
    yeni yıla bırakmalılar yayın tarihini, izleyecek seyirci bulabilirlerse dalga geçiyorlar sanırım
    Cevapla
  • cihan alkan 4 yıl önce Şikayet Et
    eşim de dizi trtden alındığı için seyretmeyeceğini söylüyor.
    Cevapla
  • Candan 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarih dizilerden öğrenilmez. Hele şu gayrı milli sanatçı bözuntularından. Rolü bile beceremiyorlar buna gezici Engin Altan gibiler de dahil. Bunların tek derdi para. Aslıhan Karalar ve diğerlerinin fotolarını bir googledan aratın ne kasttettiğimi anlarsınız.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    ''Sen Anlat Karadeniz'' miş.Siz benim Külahıma anlatın Beş para etmez bir dizi yüzünden Milyonların hayranlıkla izlediği DİRİLİŞ'i KATLETTİNİZ.Film Arası Reklamlarla da Canımızdan bezdirirsiniz artık.Bu diziyi TRT den ATV ye aldırtanları şiddetle kınıyorum.
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendin öyle kötü birisin ki sen anlat karadeniz gibi harika diziye laf ediyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek