ATV Kuruluş Osman 1.bölüm fragmanları yayınlandı! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kuruluş Osman 1.sezonu başlıyor. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan Kuruluş Osman 1.bölüm 3.fragmanı ATV ekranlarında yayınlandı. Yeni sezon için hummalı bir çalışma içinde olan Kuruluş ekibi savaş sahneleriyle adından sıkça söz ettirecek. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizide Bamsı damgası gözlerden kaçmadı.

GİRİŞ 13.11.2019 08:24 GÜNCELLEME 13.11.2019 08:24
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 1.bölüm 3.fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. ATV ekranlarında 20 Kasım Çarşamba günü yayınlanmaya başlayacak Kuruluş Osman'a Bamsı damgasını vurdu. "Bu topraklara vatan diyebilmek için yılmadan cenk ettik. İmdi, bu fidanı gümrah bir çınar eyleme vaktidir. O çınar altında nice süphan göğüslü alpler, gölplü hatunlar, yeni bir devletin ataşını anlayacaklar. Yüce Rabbim şahidim olsun babamın kutlu sancağını asla düşürmeyeceğiz. Ben ve benim evlatlarım bu kutlu sancağı yedi cihana yaymak için yitesiye mücadele edeceğiz." diyen Osman Bey düşmanlara korku salıyor.

 

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER OLACAK?

Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosu da merak edilen bir diğer konu. Şimdilik sadece Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit ve Aslıhan Karalar olacağı kesin. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili çeşitli haberler çıksa da henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Kuruluş Osman 1.sezonunda;

 

- Ragıp Savaş
- Ayşegül Günay
- Hazal Subaşı
- Saruhan Hünel
- Cengiz Çoşkun
- Nurettin Sönmez'in yer alması bekleniyor.

25 AYRI DİLE ÇEVRİLDİ

Kuruluş Osman’ın ikinci tanıtımı bir hafta içerisinde yalnız Twitter’da 52 milyon 625 bin etkileşim alırken; Twitter, İnstagram, Facebook ve Youtube’da 35 milyondan fazla izlendi. İkinci tanıtım başta İngilizce, İspanyolca, Arapça, Rusça, Endonezce ve Urduca olmak üzere 25 ayrı dile çevirdi.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ATV'nin bir diğer sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 13 Kasım'da final yapmasının ardından, Kuruluş Osman'ın 20 Kasım Çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

KURULUŞ OSMAN 1.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 26
  • Erdal 4 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan Düzyatan ile Burak Özçivit araları bozuk diye diziye yakışır bir şekilde final bile yapmadınız şimdide tutmuş Bamsı Alpi devam ettiriyorsunuz çok saçma olmadımı
    Cevapla
  • davut 4 yıl önce Şikayet Et
    osman beyin eşi hazal subaşı ondan başka eşi olamaz olmamalı olmayacak yasaklanacak osman beyin eşin hazal subaşı
    Cevapla
  • aliye 4 yıl önce Şikayet Et
    eşi hazal subaşı lsun
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    bencede eşi Hazal Subaşı olsun kabul ediyorum bakalım Hazal ne nediyecek bize
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    osman beyin eşi bence Hazal Subası olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı