Mucize Doktor 11.bölüm 2.fragmanı: Birinin sana dokunmasına izin verebilirsin!

Mucize Doktor 10.son bölümde; Hiç istemediği halde patoloji bölümünde görev almaya başlayan Ali, zorlu bir alışma sürecinden geçerken içindeki umut ışığını asla söndürmedi. Mucize Doktor son bölümde; Hastanede ''Otizm'' hastalığına sahip bir gencin geçirdiği ani kriz bir türlü önlenemeyince Tanju hoca devreye acilen Ali'nin girmesini istedi. İşte, Mucize Doktor 11.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 20.11.2019 09:53 GÜNCELLEME 20.11.2019 09:53
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fox TV'de 14 Kasım tarihinde ekrana taşınan Mucize Doktor 10.son bölümde; Ferman'ın talebi üzerine cerrahi asistan görevinden alınarak patoloji bölümüne transfer edilen Ali, yeni görevine alışmak noktasında bir hayli güçlük çekti. Mucize Doktor son bölümde; Hiç beklemediği bir anda cerrahlık hayali elinden alınan Ali, bir yandan Ferman hocaya görevine yeniden dönmek için çaresizce yalvarırken diğer yandan ise karşısına çıkan tüm güçlüklerle yalnız başa çıkmak için gayret sarf etti. Tüm bu gelişmeler meydana geldiği sırada hastanede Otizm hastası olan gencin birdenbire krize tutulması üzerine gerilim dolu anlar yaşanırken ne yapılırsa yapılsın krizin geçirilememesi sonucunda Tanju hoca sürpriz bir karar alarak Ali'nin yardımını istedi. Tıpkı kendisi gibi Otizm hastalığına sahip genci etkili konuşmasıyla sakinleştirmeyi başararak hem hastanın kendisinin hem de ailesinin takdirini kazanırken, Adil hoca ise Ali'nin hayatla ilgili kendine dersler çıkarması ve zorluklarla mücadele etmeyi öğrenmesi için Ali'yi tek başına bırakmasının ardından Mucize Doktor 11.bölüm fragmanı bekleniyor. Tanju, Ferman'la beraber girdiği ameliyat esnasında çok kritik bir süreçteyken dahiyane çözümler geliştiren Ali'nin ameliyata girmesini istemesinin sahne olduğu Mucize Doktor 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

MUCİZE DOKTOR 11.BÖLÜM FRAGMANI!

 

 

 

MUCİZE DOKTOR 11.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin uyarladığı, yapımcılığında Faruk Bayhan’ın yer aldığı MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 11.bölümüyle 21 Kasım Perşembe tarihinde saat 20:00’da seyircisine yeniden unutulmaz anlar yaşatacak.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? BÖLÜM ÖZETİ…

Ali patolojiye alınmaktan mutsuzdur. Nazlı onu cerrahiye döndürmek için elinden geleni yapar. Ama Ferman aldığı kararın dimdik arkasında durur, Adil Hoca da başka bir şeyi amaçlayarak sessiz kalır. Bir hastanın ailesi Ali’yi ameliyatlarında isteyince beklenmedik bir cerrahiye dönme fırsatı doğar. Ancak her şeyden önce, hangi bölümde çalışırsa çalışsın, Ali’nin hayatla ilgili alması gereken bir ders vardır.

YORUMLAR 20
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    tv de olmadıgı için bu terör sevici yahudi kanalı duymadım bile diziyi
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar çukurova ile ayni güne denk geliyor.Bu yuzden izleyemiyorum.
    Cevapla
  • WİRUSMAN 4 yıl önce Şikayet Et
    MUCİZE nedir ? Bu dizinin ismi neden MUCİZE DOKTOR ??? ... İzlemeyin arkadaşlar , izlemeyin,izletmeyin !
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden muzice? cvp vereyim.Cocugunuz yada sevdiginiz biri engelliyse yada otizimli yada dovn sendrolu ise, umudunu kesme diyor.Onlara ilgi goster egitimini aksatma diyor.Bak sabir edersen bir mucize olur Mucize doktor olur.Mucize ogretmen olur.Mucize muhendis olur.Yeterki umidini kesme diyor.Rabbim büyüktür imtihanida zordur.Rabbim imtihani gecenlerden etsin.
    Cevapla
  • dilara 4 yıl önce Şikayet Et
    ben bu filmi çok seviyorum sataşanı şikayet ederim
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    sen git mafya dizisi izle. Orada senin canını sıkacak kelimeler geçmez.
    Cevapla
  • Derwısh 4 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda yapılmış en güzel dizilerden birisi,hem farkındalık adına hemde bu gibi durumların var olduğunu göstermek adına yapılmış ve emeği geçen herkese tşk. ederiz.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Fox izleyenlerin milli kimliğinden şüphe duyarım.
    Cevapla
  • bir hic 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin benim kimliğimi bilmene gerek yok. Allah ın bilmesi yeter.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Fox tv yi acmadan internetden izlesek olurmu kardes?
    Cevapla
  • Satılıyor 4 yıl önce Şikayet Et
    Ameliyat olmaya gitmiştim, hastanede 2 gün kaldım, televizyonda bu dizi vardı, eve geldikten sonra neredeyse 1 hafta boyunca youtube bu diziyi önerdi. Öncesinde hiç bakmadım bilmiyordum bile. Hastane bu verileri satmış olsa gerek, verilerimiz her zaman satılıyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün