Kuruluş Osman 2.bölüm fragmanı: Bu iş böyle bitmeyecek! Harekete geçti...

Diriliş Ertuğrul projesinin devam niteliğinde çekimleri gerçekleştirilen Kuruluş Osman 1.bölümüyle ekran başındaki izleyenlere akıllardan silinmeyecek dakikalar yaşattı. Kuruluş Osman son bölümüyle seyircisi tarafından tam not alarak özellikle sosyal medya platformunda çok geniş çapta yankı uyandırdı. ATV'de yayın serüvenine muhteşem sahneleriyle başlangıç yapan Kuruluş Osman 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman 2.bölüm fragmanı: Bu iş böyle bitmeyecek! Harekete geçti...
Kuruluş Osman 2.bölüm fragmanı: Bu iş böyle bitmeyecek! Harekete geçti...
GİRİŞ 25.11.2019 08:55 GÜNCELLEME 25.11.2019 08:55
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman, 20 Kasım Çarşamba tarihinde ATV'de ekrana taşınan ilk bölümüyle dizi tutkunlarının tüm dikkatlerini üzerinde toplayarak yayınlanan her sahnesini soluksuzca ettiği başarılı dizi projesi unvanını almaya hak kazandı. Baş rollerini Burak Özçivit (Osman Gazi), Nurettin Sönmez (Bamsi) ve İsmail Hakkı (Samsa) gibi yetenekli oyuncuların üstlendiği Kuruluş Osman son bölümü çeşitli sosyal mecra üzerinden en çok konuşulan konular arasındaki yerini almayı başardı. 

 

 

Yapımcılığında Mehmet Bozdağ'ın yer aldığı, yönetmenliğini Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın üstlendiği Bozdağ Film imzasıyla ATV ekranlarında her Çarşamba akşamı nefes kesen sahneleriyle seyircisini ağırlayacak olan Kuruluş Osman 2.bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Osman Gazi’nin yaşamının konu olarak ele alındığı ve Osmanlı Devleti’nin kuruluş sürecini iddialı bir şekilde gözler önüne seren yeni bölümde heyecan ve gerilim seviyesi zirveye tırmanacak.

Son bölüm final sahnesinin ardından yayına giren Kuruluş Osman 2.bölüm fragmanında Aygül'ü yakalayarak tutsak eden düşmanların, ''Osman, teslim ol! Dündar beyin kızı senin yerine kellesinden olacak'' sözleri damgasını vurdu. Aygül, Osman'ın teslim olmaması adına canını dişine takıp korkusuzca meydan okurken Osman Gazi'nin; ''Bu kaleyi onlara mezar eylemezsem, bana da Ertuğrul oğlu Osman demesinler'' şeklinde tüm gücünü ve kararlılığını ortaya koyması öne çıkan detaylar arasındaki yerini alıyor.

 

 

KURULUŞ OSMAN 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

KURULUŞ OSMAN 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, genel yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu, güçlü ve zengin oyuncu kadrosuyla iddialı bir çıkış yakalayan Kuruluş Osman 2.bölümüyle 27 Kasım Çarşamba tarihinde ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 37
  • meryem 4 yıl önce Şikayet Et
    dizi hic mi hic olmamis esimle hic kacirmaz izlerdik ama artik izlemiyoruz engin gibi asla carekterini oyniyamaz, agirbasli ve kükreyen sesiyle bizi ekrana bagliyodu tanidigim arkadaslarim hic biri izlemiyor
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu Alpleri Afrika açlarından mı topladınız.Daha Çelimsiz ve yüz ifadeleri İFADESİZ olanları yokmuydu.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi sürüklerse Bamsı ve Turgut Karakterleri sürükler bu her haliyle çok yapmacık ve Cesur Aptal Osman Karakteri ile bu dizi gitmez.
    Cevapla
  • Türkey 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizi müziği sıfır Başrol oyuncusu ses tonu zayıf Yardımcı alp ler de vücut kalıpları zayıf. Hiç bir özellik yok. Senaryo saçmalıklarla dolu.( Ertuğrulun düştüğünü gören yok ama sonradan sakallı düşman , tekfurun karısına diyorki; Ertuğrula yuvarlandığı derede biri yardım etmiş.) Dereye yuvarlandığını gören yok, görse zaten orda öldürürdü. Tüm bunlardan daha tehlikeli olanı da Dizinin aşk dizisine yönlendirilmesi. Dikkat...
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Osman'ın ne Konuşması ne de Suskunluğunda içimize Ertuğrul'un verdiği coşkunun zerresi yok.İlk Bölüm acemiliğidir deyip bir kaç bölüm daha devam edeceğim ama bu Kibar ses tonu ve Anlamsız Akılsızca Öfke nöbetleri ile Osman karakteri Tutmaz bilesiniz.Birkaç bölüm sonra bu dizi ancak Yakışıklı Osman karakteri hayranları olan Bayanlar tarafından izlenir olur bilesiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!