Çukur'dan gururlandıran davranış: Mesajıyla topluma bilinç kazandırdı...

Show TV ekranlarında üç sezondur yayın hayatına son sürat eden Çukur projesinde son zamanlarda çığ gibi büyüyen kadın cinayetleri konusu ele alındı. Reyting sıralamasında zirveyi kimseye kaptırmayan Çukur yapımının yeni bölümünde Ceren Özdemir'in acımasızca katledilmesine dikkat çekerken, cinayete kurban giden diğer kadınların da isimleri duvara yazılarak anlamlı mesaj verildi.

Çukur'dan gururlandıran davranış: Mesajıyla topluma bilinç kazandırdı...
Çukur'dan gururlandıran davranış: Mesajıyla topluma bilinç kazandırdı...
GİRİŞ 16.12.2019 09:14 GÜNCELLEME 16.12.2019 09:14
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Her pazartesi akşamı izleyici kitlesini ekran başına toplayan ve sahnelerinde verdiği toplumsal mesajlarıyla gönülleri fetheden Çukur projesinin yeni bölümünde kadın cinayeti konusu çarpıcı bir şekilde işlendi. Son zamanlarda bir hayli artış gösteren kadın cinayetlerine yer veren Çukur'un yeni bölümünde henüz gençliğinin baharında canına kast edilen Ceren Özdemir'in ismi duvarlara yazılırken, cinayete kurban giden diğer kadınların da isimlerinin bulunması seyircisini derinden etkiledi. 

Aynı zamanda "Sadece hayatları değil, hayalleri de vardı" ve "Kadınlar sokakta korkmadan dolaşacak, herkes buna alışacak" şeklinde anlamlı duvar yazılarıyla sosyal platformda da yankı uyandırmayı başardı.

''BU UTANCI BÖLÜŞSEK DE PAYLAŞAMAYIZ!''

 

 

Show TV ekranlarında heyecan ve gerilim fırtınası estirmeye devam eden Çukur'un sosyal mesajlar ile yüklü yeni bölümünde; Ordu ilinde kalbinden bıçaklanarak hayata gözlerini yuman 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir'in cinayetine parmak basıldı. "Bu utancı bölüşsek de paylaşamayız" duvar yazısının hemen altına Ceren Özdemir'in adının yazılması üzerine herkesten tam not aldı.

çukur

YORUMLAR 19
  • ecdad 4 yıl önce Şikayet Et
    hem öldürüp sonra PISMAN oldum diyenler gibi bir yayın olmuş...MILLETI piskopat sokak magandaligina özendiren DIZILERden böyle mesajlar verilmesi komik. mafyavari nesiller durduk yere yetişmiyor... DIZILERIN etkisini kucumsemeyin
    Cevapla
  • ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    dizide psikopatlar var cereni öldüren psikopat. saçmalığa bakın
    Cevapla
  • Gereksiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden cırılcıplak dizilere bu kadar yorum yapılmıyor acaba. Dikkatinizi cekerim bu sadece bir dizi
    Cevapla
  • Mete TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk bölümleri çok güzeldi. Ama şimdi rezalet. Elli kişi üç kişiyi otomatik tüfekle tarıyor, ama kimseye bir şey olmuyor. Gerçekten çok saçma sahneler var.
    Cevapla
  • canan 4 yıl önce Şikayet Et
    din konusunda bir şey diyemem, herkesin inancı kendine. fakat aile olmak, dostluk, insanlık, huzur, güvende olmak, komşuluk... bunlar insanların ortak değerleri. neden bu değerleri pekiştiren filmler yapılmıyor da ya şiddet ya da kötülüğün özellikle en yakınından geldiğini gördüğümüz diziler yapılıyor. en yakınındakine güvenme / herkes her şeyi yapabilir / iyice yalnızlaşın, gibi bir psikoloji özel olarak yapılmaya çalışılıyor. çok yazık, bütün sektörde reiting uğruna bu yapımlara ama bilinçli ama bilinçsiz devam ediyor
    Cevapla
  • Fukara 4 yıl önce Şikayet Et
    ecdad kardeş sen yapımcı mısın sana ne?.. Gençleri, çocukları reytinge mi kurban vereceğiz?
    Cevapla
  • ecdad 4 yıl önce Şikayet Et
    öyle dizilerde pek reyting yapmaz korkusu var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı