Mucize Doktor'da yeni bir devir başlıyor: Bambaşka soluk getirecek...

Perşembe akşamlarının olmazsa olmaz projesi haline gelen Mucize Doktor adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda yepyeni bir isim daha yerini aldı. Bir döneme damgasını vuran Doktorlar yapımında Ela rolünü üstlenen Yasemin Ergene Özilhan, Mucize Doktor'da konuk oyuncu olarak seyircisinin karşısına geçti.

Mucize Doktor'da yeni bir devir başlıyor: Bambaşka soluk getirecek...
Mucize Doktor'da yeni bir devir başlıyor: Bambaşka soluk getirecek...
GİRİŞ 16.12.2019 09:12 GÜNCELLEME 16.12.2019 09:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Her sahnesiyle seyircisinin yüreğini ilmek ilmek işleyen ve özellikle sosyal medyada geniş ölçüde adından söz ettiren Mucize Doktor isimli dizi projesine bomba gibi bir isim transfer yapıldı. Ali Vefa'nın duygu yüklü yaşam öyküsünün konu olarak işlendiği Mucize Doktor yapımına 2006 senesinde yayın hayatına başlayan Doktorlar dizisindeki Ela rolüyle oyunculuk kariyerinde zirveyi yakalayan Yasemin Ergene Özilhan dahil oldu.

 

 

Baş rolünü üstlendiği Doktorlar dizisinin ardından çok uzun bir zaman boyunca ekranlardan uzak kalan ve zamanın büyük çoğunluğunu eşi ve çocuklarıyla beraber geçiren Yasemin Özilhan'ın Mucize Doktor dizine eklenmesi seyircisini heyecanlandırdı.

İzzet Özilhan ile beraber hayatını birleştirmesiyle oyunculuğu bırakma kararı alan Yasemin Ergene Özilhan verdiği bir röportajda; “Bir kere okula başladım. Çocuklar aynı süreçte doğdu. Otomatik olarak tercih yapmam gerekti. 7×24 sette olup çocuklarla ilgilenme şansım yoktu. Geri dönme ihtimalim sıfır.” şeklinde ifadelere yere vermişti.

 

 

Şimdiye kadar pek çok projeyi elinin tersiyle iten ve aradan on yıl geçtikten sonra Mucize Doktor'a katılan Yasemin Özilhan, bu projeden elde edeceği geliri de bir vakıfa bağışlayacağının bilgisine ulaşıldı. Mucize Doktor'da yer almaktan ötürü büyük bir keyif aldığını sözlerine ekleyen başarılı oyuncu Yasemin Ergene Özilhan, ’Eski anılarımı yad ettim diyebilirim. Oyunculuk, ara verilince unutulacak bir şey değil. Sevdiğim ve özlediğim bir işti. 10 yıl sonra tekrar tatmış oldum’’ sözlerini kaydetti.

YORUMLAR 10
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    medya demek beyin yönetme demek. algilari yönlendirme demek. bunu en iyi siyonistler biliyor ve tüm dünyayi ifsat ettiler. ahlak aile yapisi yikildi . ekonomi olsa ne olacak aile bitmis cocuklar zehirlenmisse. ahlak yoksa insanlikta yok
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar beğenmiyorsanız izlemeyin izleyip izleyip buraya gelip sallamayın bal gibi içine düşmüşsünüz aaha kumanda değiştir bitti gitti
    Cevapla
  • Denizci 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk aile yapısını tarumar eden bir dizi...
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes dizinin gerçek yada çok abartılı olduğundan bahsediyor ama hiç kimse asıl tehlikeyi görmüyor. Dizi deki bütün karekterler evli değil ve nerdeyse her karekter bir başka sinin sevdiğine aşık başroldeki adam bir kadınla beraber yaşıyor ve benim evliliğe ayıracak vaktim yok diyor vs yani kısacası Türk aile yapısı resmen yavaş yavaş imha ediliyor artık uyanalim lütfen
    Cevapla
  • Emrah 4 yıl önce Şikayet Et
    Amaçlarıda O Değil mi Zaten.. Son Bölümde Kocasını Aldatan Bir Kadın ve Bunu Normal Karşılayan Doktor Bozma ları.. Neymiş miş bilmeden Yapıyormuş muş.. Hep Bir Tilkilik Peşindeler..
    Cevapla
  • Alıntı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kore dizisinden alıntı
    Cevapla
  • Halit Kardeş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayır, para ile alındı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak