Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu hayrete düşüren bir itirafta bulundu

ATV ekranlarının uzun soluklu projeleri arasına kazınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi projesinin oyuncusu Sevinç Kıranlı'dan şaşırtan itiraf geldi. İzleyici kitlesinin her Salı akşamı takip ettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımında Hatice karakterini üstlenen Sevinç Kıranlı, hamile rolünü canlandırırken gerçek yaşantısında da hamile olduğunu dile getirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu hayrete düşüren bir itirafta bulundu
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu hayrete düşüren bir itirafta bulundu
GİRİŞ 11.12.2019 10:01 GÜNCELLEME 11.12.2019 10:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beş sezon boyunca ATV ekranlarında başarısından asla ödün vermeyerek yayın serüvenine devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Sevinç Kıranlı şaşırtıcı açıklamalara imza attı. Ekrana taşınan her sahnesinin izleyicisi tarafından soluk soluğa takip edildiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hatice rolüyle beğeni toplayan Sevinç Kıranlı, Dizi TV kameralarına önemli bir itirafta bulunurken sette aile gibi olduklarının özellikle altını çizdi.

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hatice karakteriyle seyircisinin karşısına geçen Sevinç Kıranlı, dizide hamile rolünü canlandırırken aslında gerçek yaşantısında da hamile olduğunu vurgulayarak, dokuz aylık hamilelik sürecini de sette geçirdiğini sözlerine ekledi. 

23 yıldır oyunculuk kariyerine devam eden ve ilk olarak Mahallenin Muhtarları isimli dizi projesiyle ekran yolculuğuna atılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Sevinç Kıranlı; "Hatice karakteri hamileydi ama ben gerçek hayatta hamileydim. Şu anda 3,5 yaşında bir oğlum var. O da benimle birlikte karnımda hep sete geldi, gitti. Arkadaşlarım destek oldu" şeklinde ifadelere yer vermesiyle o dönemi hiç unutamadığını açıkladı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Mete TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    İzliyorum ama eskisi kadar güzel değil. Özellikle son zamanlarda kadınlar ön planda ve sürekli birileri birilerini kaçırıyor. Başka senaryo yok. Her bölümde birisi kaçırılıyor.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiya mutfak da geziyor olsa daha iyi sirf kadinlar ceviriyor diziyi söze mafya dizisi inanilmaz derecede SIKICI
    Cevapla
  • Haluk Begit 4 yıl önce Şikayet Et
    Günün en önemli haberi bu olsa gerek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...