MasterChef'in renkli ismi Yasin'den itiraf! O ismi övgü yağmuruna tuttu...

TV8'in sıkı takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin en favori isimlerinden Yasin Obuz canlı yayında çok konuşulacak açıklamalara yer verdi. TV8'de ekrana taşınan Gel Konuşalım isimli programda konuk olarak ağırlanan ve geçtiğimiz hafta MasterChef'ten elenen Yasin Obuz, yarışmadaki arkadaşı Suna'yla ilgili ilk kez konuşarak herkese şaşırtan itirafta bulundu.

MasterChef'in renkli ismi Yasin'den itiraf! O ismi övgü yağmuruna tuttu...
MasterChef'in renkli ismi Yasin'den itiraf! O ismi övgü yağmuruna tuttu...
GİRİŞ 13.12.2019 09:08 GÜNCELLEME 13.12.2019 09:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında iki sezondur yayın hayatına devam eden MasterChef Türkiye yarışma programında renkli ve eğlenceli bir karakter olmasının yanı sıra azimli, hırslı ve çalışkan yapısıyla hemen herkesin gönlünde taht kuran Yasin Obuz, canlı yayın sırasında ilginç açıklamalara yer verdi. Profesyonel anlamda hiçbir mutfak tecrübesi olmamasına rağmen gece gündüz demeden uğraş göstererek son 7'ye kalmayı başaran Yasin Obuz, TV8 ekranlarına gelen Gel Konuşalım adlı programın bu haftaki davetlisiydi.

MasterChef'teki performansıyla jüri üyeleri olan Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivri'nin beğenisini ve takdirini toplayan Yasin Obuz, yarışmadan elenmesinin ardından arkadaşı Suna hakkında ilk defa konuşarak beklenmedik bir itiraf gerçekleştirdi. Her ne kadar ilk etapta Kısmetse Olur ve MasterChef gibi programlarda kendini gösterse de asıl büyük çıkışını MasterChef'le yakalayan ve geniş bir hayran kitlesine kavuşan Yasin Obuz samimi açıklaması sosyal platformda gündem oldu.

MasterChef Türkiye'de söylem ve davranışlarıyla pek çok kişinin sempatisini kazanan Yasin Obuz, Suna'yla ilgili olarak, "Suna olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. İlk başta nefret etmiştim, sonra baktım iyi bir kıza benziyor. Sonra muhteşem bir insan olduğunu anladım. Restoran açsam Suna'yı başına getirirdim. Hisse de verirdim. Suna efsanedir. Ben her şeyi satarım. Dış çekimlerde yemeği ben dağıtırdım. Yemek lezzetsiz olsa öyle bir anlatırdım ki adam su diye şerbet içerdi" şeklinde ifadelere yer verdi.

 

 

YORUMLAR 7
  • sami 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok önemli bir haber
    Cevapla
  • MİSAFİR 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki Suna'ya bir daha bakmamışsın.
    Cevapla
  • Akıncı57 4 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum BOŞ işler.
    Cevapla
  • errb 4 yıl önce Şikayet Et
    irrite adam
    Cevapla
  • VATANDAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    BOŞ işler
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivasta varsa çalışırız
    Cevapla
  • Sivaslı 4 yıl önce Şikayet Et
    hepiniz aselsanın bir daha ki göndereceği uydu üzerinde çalışıyorsunuz zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış