Mucize Doktor'la kariyerinin zirvesini yakalayan Dilek Köse kimdir? Hayatı!

Türk dizi dünyasının en çok izlenen güçlü projelerinden Mucize Doktor'da Ferman'ın şimdiye kadar herkesten sır gibi sakladığı gerçek gün yüzüne çıktı. Mucize Doktor'da Ferman'ın ''Serebral Palsi'' adında nörolojik bir hastalığa sahip kız kardeşi Fatoş rolünü üstlenen Dilek Köse aslında kimdir? İşte, ilk kez Mucize Doktor yapımıyla ekran karşısına çıkan Dilek Köse hakkında bilinmeyenler!

Mucize Doktor'la kariyerinin zirvesini yakalayan Dilek Köse kimdir? Hayatı!
Mucize Doktor'la kariyerinin zirvesini yakalayan Dilek Köse kimdir? Hayatı!
GİRİŞ 13.12.2019 14:48 GÜNCELLEME 13.12.2019 14:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dizi sektöründe elde ettiği başarısını altın harflerle yazdıran Mucize Doktor'un geçtiğimiz hata ekrana taşınan bölümünde doktor Ferman'ın bunca zaman hiç kimseye anlatmadığı gerçeğin açığa çıkması duygu dolu anlara sahne olmuştu. Mucize Doktor'da Ferman'ın gizli dünyasına ortak olan ve ''Serebral Palsi'' isminde nörolojik kökenli bir hastalığa sahip kız kardeşi olduğunu öğrenen Ali, hayatında ilk kez Ferman'a sarılarak acısını paylaşmıştı. 

 

 

Ekran başındaki tüm izleyenleri göz yaşlarına boğan sahnenin ardından Ferman'ın kız kardeşi rolünü son derece başarılı bir şekilde canlandıran ve daha önce ekranlarda yer almaması nedeniyle bir hayli merak konusu haline gelen Dilek Köse aslında kimdir? Mucize Doktor oyuncu kadrosuna dahil olarak Fatoş rolünü üstlenen ve oyunculuk kariyerinde ilk defa kameralar karşısına geçen Dilek Köse aslen nereli ve kaç yaşındadır?

MUCİZE DOKTOR'UN FATOŞ'U DİLEK KÖSE KİMDİR?

 

 

Mucize Doktor projesine transfer olan genç ve yetenekli oyuncu Dilek Köse 1995 senesinde Bolu İnebolu ilinde hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü'nden tamamlayarak mezun olmuştur. 

Yüzme, şan ve vokal alanlarında eğitimi bulunan Mucize Doktor oyuncusu Dilek Köse, tüm bunların yanı sıra hem piyano çalmaktan hem de şarkı söylemekten ayrı bir keyif almaktadır. Blacklist isimli oyunculuk ajansına kayıtlı olan ve aktif şekilde tiyatro oyunlarında bulunan Dilek Köse, her ne kadar televizyon ekranlarında yer almamış olsa da sahne deneyimine sahiptir. 

Son olarak ''Kızgın Damdaki Kedi'' adlı tiyatro oyununda yer alan Dilek Köse'nin boyu 1.65'tir ve kilosu ise 48'dir.

mucize doktor dilek köse

YORUMLAR 3
  • Ahmet Y. 4 yıl önce Şikayet Et
    Fox dizileri izlemem dün baştan sona izledim ve haklı çıktım. Baştan sona yalan söylemek üzerine durdular beyaz yalanlar bazen yalan söyleyebilirsin..... Çocuklarınıza lütfen izletmeyin...
    Cevapla
  • İbrahim Horozoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    İnebolu Kastamonu ilçelerindendir.
    Cevapla
  • ERHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    İnebolu ne zaman il oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı