Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da dengeler birdenbire altüst oldu! Acı gelişme...

ATV'de her Salı akşamı ekrana taşınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinin 24 Aralık tarihinde yayına giren son bölümü duygu yüklü dakikalara sahne oldu. Meryem'in yurt dışından dönmesini bekleyen Hızır Çakırbeyli ve ailesi, oğlu Ömer'den ölüm haberini alması üzerine derinden sarsıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Meryem'in tabutunu gören Hızır tarifi mümkün olmayan bir acı yaşadı.

GİRİŞ 31.12.2019 09:17 GÜNCELLEME 31.12.2019 09:17
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında heyecan ve gerilim düzeyinin en uç noktaya taşındığı dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Uzun bir aranın ardından Meryem'in Türkiye'ye dönüş yapacağını öğrenerek umutları yeniden yeşeren Hızır Çakırbeyli aldığı haber karşısında büyük bir yıkım yaşadı. Hızır Çakırbeyli büyük bir heyecan ve özlem duygusu içerisinde, ailesi ile beraber havaalanında Meryem'le oğlu Ömer'i bekledikleri esnada hiç hesapta olmayan acı bir hadise yaşandı.

Yurt dışından dönen Ömer, havaalanında babası Hızır Çakırbeyli ile hasret giderdikten sonra annesi Meryem'in hayatını kaybettiği haberini gözyaşları içerisinde verdi. Buna öğrenen Hızır ve ailesinin yüreği parçalanıp derin bir üzüntüye kapılırken, yaşamını yitiren Meryem'in tabutunun uçaktan aşağı indirilmesi ekran başındaki izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Hızır Çakırbeyli, yaşadığı dayanılmaz acının etkisiyle çaresizliğin en büyüğünü yaşarken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır ile Meryem'in sahneleri tekrardan seyircisiyle buluştu.

Böylece Meryem rolünü canlandıran ve son günlerde projeye dahil olup olmayacağı konuşulan Deniz Çakır'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol almayacağı netlik kazandı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra, senaryo icabı yurt dışına gitmesi nedeniyle kadrodan ayrılan ve Ömer karakterini üstlenen Can Bartu Aslan ise tekrardan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımına geri dönüş yaptı.

 

 

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

YORUMLAR 35
  • 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence hiçbir dizide yer almamalı.
    Cevapla
  • ayşe 4 yıl önce Şikayet Et
    hayır Meryem ölmemeli
    Cevapla
  • harun 4 yıl önce Şikayet Et
    bel gelmediğine çok sevindim. hiç üzülmedim ben meryemin sahnelerinde kanal değistiriyordum.
    Cevapla
  • Sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence hiç güzel.olmadi ölüm sahnesi güzel değildi bi şekilde olacaktı hiç uymadı sahneye çok güzeldi reisin üzüntüsü ama geliş güzel değildi ya
    Cevapla
  • kahrolsun çukur 4 yıl önce Şikayet Et
    hamamağa gitti mi. şu dizi ço güzel reis filan deniliyor çukur iyi deyil orada garip garip türküler söyleniyor bazen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı